Banner 980x90

Izpārdotas biļetes uz Zucchero koncertu Ventspilī

Biļetes uz Ventspilī gaidāmā itāļu mūziķa Zucchero koncertu ir izpārdotas, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja pasākuma organizatori SIA "Kurzemes filharmonija".

Tie klausītāji, kuriem koncerta biļetes jau iegādātas un kuri uz Ventspili plānojuši doties no Rīgas, joprojām var izmantot iespēju un mērot ceļu speciāli organizētā autobusā.

Vienīgais Zucchero koncerts Latvijā notiks 18.jūnijā plkst.20.00 Ventspilī, Olimpiskā centra "Ventspils" hallē.

Leģendārais mūziķis, vairākkārtējais World Music Awards un Grammy balvu ieguvējs pasaules tūres ietvaros Latvijas klausītājiem piedāvās kompozīcijas no sava jaunākā albuma "La Sesión Cubana", kas ierakstīts 2012. gadā Havannā. Ventspilī izskanēs gan pavisam jauni un nedzirdēti skaņdarbi, gan arī plaši zināmi mūziķa hiti - "Baila", "Un Kilo", "Così Celeste", "Cuba Libre", "Everybody’s Got To Learn Sometime", "L’Urlo" un citi. Kopā ar Zucchero Ventspilī uzstāsies turpat 20 mūziķi no Itālijas un Kubas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)