Banner 980x90

Izsludina solistu atlasi "Mīlam Raimondu Paulu" koncertam Ventspilī

Rudenī Latvijas Televīzija sadarbībā ar kompāniju "MicRec PM" filmēs muzikālu šovu "Mīlam Raimondu Paulu", kas būs veltīts maestro 80 gadu jubilejai 2016.gada 12.janvārī. Tā kā maestro allaž ir bijis talantu meklētājs un augstu vērtē pašdarbības kolektīvu entuziasmu, arī Ventspils Kultūras centrs piedalās šajā projektā, organizējot šova "Mīlam Raimondu Paulu" koncertu Ventspilī, kas notiks 13.septembrī.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils pilsētas stratēģisko kultūras projektu vadītājs Kaspars Antess, Ventspilī tiks veidota jauna koncertprogramma ar visu laiku skaistākajām Raimonda Paula dziesmām. Pēc labākajām estrādes tradīcijām visas programmas dziesmas pavadīs Ventspils bigbends. Bet, lai atrastu vistalantīgākos Ventspils vokālistus, kuru sniegumu parādīt maestro Raimondam Paulam, tiek izsludināta koncerta solistu atlase.

Vecuma un mūzikas žanru ierobežojumu nav, bet organizatori aicina kritiski izvērtēt savas spējas profesionāli uzstāties bigbenda pavadībā.

Atlases dalībniekus aicina uz koncerta atlasi 15.jūlijā plkst.19.00 Ventspils Kultūras centrā (iepriekšēja pieteikšanās nav nepieciešama). Katram atlases dalībniekam būs jāizpilda viena Raimonda Paula dziesma "a capella" versijā (bez pavadījuma), taču žūrija atlases laikā dalībniekam varēs uzdot arī kādu citu ar uzstāšanos saistītu uzdevumu un jautājumu. Dalībniekus vērtēs profesionāla žūrija Ventspils bigbenda vadītāja Renāra Lāča vadībā. Atlase noritēs slēgti (bez publikas).

Projekta "Mīlam Raimondu Paulu" koncertu Ventspilī 13.septembrī filmēs Latvijas Televīzija, ierakstu vēros pats maestro Pauls un LTV programmas veidotāji, lai izvēlētos vienu solistu, kas pārstāvēs Ventspili lielajā LTV šovā "Mīlam Raimondu Paulu". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)