Banner 980x90

Jūnijā Ventspilī strādāja 105 skolēni; nodarbinātību cer divkāršot

Ventspils pilsētas Sociālais dienests aicina skolēnus izmantot iespēju un pieteikties brīvajām darba vietām, kas tiek piedāvātas skolēniem vasaras brīvlaikā. Līdz šim nodarbinātības pasākumā jūnijā tika iesaistīti 105 skolēni, tostarp 22 skolēni vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 83 skolēni vecumā no 15 gadiem. Savukārt jūlijā un augustā plānots iesaistīt 247 skolēnus, tai skaitā 50 skolēnus vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 197 skolēnus vecumā no 15 gadiem, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja pilsētas Sociālajā dienestā.
Darbam jūlijā vecuma grupā no 13 līdz 14 gadiem vēl ir pieejamas 4 vakances, ko piedāvā SIA "Daga", savukārt darbam augustā, vecuma grupā no 13 līdz 14 gadiem, vēl ir pieejamas 13 vakances, ko piedāvā dažādi uzņēmēji. Pieteikties uz brīvajām darba vietām skolēni var Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10.

Nodarbinātības pasākumam šovasar kopumā pieteikušies 604 bērni un jaunieši, tai skaitā 103 skolēni vecumā no 13 līdz 14 gadiem un 501 skolēns vecumā no 15 gadiem. Savukārt skolēnu nodarbināšanai pieteiktas 352 darba vietas dažādos pašvaldības vai privātos uzņēmumos. Darba devēji piedāvā jauniešiem apgūt darba iemaņas dažādos darbos: virtuves darbinieks, palīgstrādnieks, pārdevēja palīgs, datu ievades operators, viesmīlis, arī ogu vācēji, ravētāji un citi.

Lai nodrošinātu skolēniem vasaras brīvlaikā iespēju iegūt darba pamatprasmes, iemaņas un darba pieredzi, Ventspils pilsētas pašvaldība skolēnu nodarbinātības atbalstam piešķīrusi 88 368 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)