Banner 980x90

Jūras svētkos norisināsies tradicionālās "Pūķu laivu" sacensības

Tradicionālās "Pūķu laivu" sacensības notiks 13.jūlijā Ventspils Jūras svētkos no plkst.12.00 līdz 16.00 Ostas ielas promenādē pie "Ceļojošās govs", pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pavēstīja Ventspils kultūras centra pārstāvis.

Plkst.11.45 notiks izloze un iepazīšanās ar laivām, bet plkst.12.15 sacensību sākums.

Piedaloties dalībnieki varēs parādīt savas spējas darboties komandā, atraktivitāti, airēšanas prasmi, kā arī jautrā noskaņā kopā pavadīt brīvo laiku, priecēt paši sevi un ventspilniekus!

"Pūķu laivas" - tās ir kanoe 12-vietīgas "Voyager" laivas. Komandā jābūt 10 dalībniekiem – airētājiem, ieteicams arī 11.dalībnieks kā "airēšanas ritma turētājs un saucējs", bet 12.cilvēks laivā ir "Campo" stūrmanis.

Jautrās distances garums Ventas ūdeņos ir 200 - 250 m. Sacensības norisināsies atlases kārtās - priekšbraucienos, ceturtdaļfinālu un finālu braucienos.

Tehniski sacensības nodrošinās SIA "Campo", kas rūpēsies par dalībnieku drošību un sacensību tiesāšanu. Pirms iekāpšanas laivā visiem braucējiem uzmanīgi jāuzklausa "Campo" stūrmaņa norādījumi un tie jāievēro, kā arī pareizi jāuzvelk glābšanas vestes!

Dalībnieki tiek aicināti padomāt par komandas nosaukumu, devīzi un noformējumu! Piesakoties uz e-pastu ir jāiesūta komandas nosaukums, devīze, neliels apraksts par komandas dalībniekiem un jāiesniedz divu dalībnieku pasu kopijas, jo uzvaras gadījumā ir naudas prēmija.

Komandu pieteikšanās līdz 9.jūlijam Ventspils Kultūras centrā, kontaktpersona Kultūras centra producente Iveta Cepurniece 26735171; 25450441; 63624796, e-pasts: iveta.cepurniece@ventspils.lv.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)