Banner 980x90

Kā iegādāties savas pirmās inline skrituļslidas?

Siltais laiks ir klāt, un tas nozīmē, ka aktivizējušies arī skrituļslidošanas entuziasti. Ja arī jūs jau sen esat vēlējušies izmēģināt vai atsākt nodarboties ar šo sporta veidu, ir īstais brīdis to darīt! Šajā rakstā ieskatieties padomos, kas noderēs, pērkot savas pirmās inline skrituļslidas.

Ja inline skrituļslidošana jums ir kas jauns, tad vispirms vajadzētu ieguldīt laiku un pūles, lai "izpildītu mājasdarbu", proti, izpētītu, kas ir inline skrituļslidošana un ar kādu skrituļslidošanas stilu jūs vēlaties nodarboties un cik bieži. Vairumam iesācēju pašsaprotama izvēle ir fitnesa jeb brīvā laika skrituļslidas. Tās radītas daudzpusīgam lietojumam, ir ērtas, kā arī nav tik prasīgas attiecībā uz apkopi (salīdzinot ar ekstrēmajām vai hokeja skrituļslidām).

Pirkt internetā vai klātienē?
Pērkot savas pirmās skrituļslidas, noteikti domāsiet par to, kurš variants ir labāks – fiziskais vai tiešsaistes skrituļslidu veikals? Patiesībā mūsdienās abi varianti ir pilnībā pieņemami. Vienīgais, kas jāievēro, ja iegādājaties skrituļslidas bērniem vai pieaugušajiem internetā, piemēram, Hokejapasaule.lv, – rūpīgi izpētiet preču aprakstu, kā arī iegādes un atgriešanas nosacījumus. Jautājumu gadījumā vienmēr varat konsultēties ar atsaucīgo interneta veikala komandu.

Vai kvalitātei ir nozīme?
Apzinieties, ka, atšķirībā no dažādiem citiem sporta veidiem, skrituļslidošanā nepastāv tāda lieta kā skrituļslidas vīriešiem vai skrituļslidas sievietēm, kas būtu pārāk modernas un sarežģītas iesācējam. Pasaulē atzītu ražotāju, piemēram, Bauer, Mission, CCM vai Rollerblade skrituļslidas ir veidotas no augstvērtīgiem materiāliem, tādēļ tās ir vieglākas, izturīgākas un drošākas. Neatkarīgi, vai esat iesācējs vai profesionāls skrituļslidotājs, drošībai vienmēr ir jābūt svarīgam faktoram slidu iegādē. Tāpat kvalitatīvs zābaks labāk pielāgosies jūsu kājai un nodrošinās augstāku komforta līmeni. Tas ir īpaši svarīgi, pērkot bērnu skrituļslidas, kad mazie ķipari tiek iepazīstināti ar skrituļslidošanu un vēl mācās turēties uz slidām un pārvietoties uz tām.

Aizdares sistēmas – ērtas un daudzpusīgas
Lai skrituļslidas stingri turētos kājās un jūs tajās justos ērti, ir svarīgi izpētīt, kādas aizdares sistēmas pieejamas konkrētajam modelim. Mūsdienās skrituļslidām var būt iestrādāti vairāki aizdares veidi vienā modelī, piemēram, velcro siksniņas, sprādzes, šņores. Neatkarīgi, kādu veidu izvēlaties, skrituļslidām jābūt viegli aizsienamām un atsienamām, kā arī ērti pielāgojamām to nēsātājam.

Meklējat jaunas skrituļslidas bērniem vai pieaugušajiem? Ielūkojieties Hokejapasaule.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)