Banner 980x90

Kā izvēlas kāzu svinību vietas?

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Plānojot kāzas, svarīga ir īstās kāzu svinību vietas izvēle – ir jāņem vērā uzaicināto personu skaits, papildu piedāvājumi un nama atrašanās vieta. Lai tev būtu vieglāk, mēs apkopojām dažas no skaistākajām svinību vietām visā Latvijā!

Viesu nami Latgalē vilina ne vien ar krāšņumu, bet arī ar to izslavēto viesmīlību
- Marka Rotko mākslas centrs Daugavpils cietoksnī piedāvā iespēju iznomāt lielu svinību zāli (līdz 100 personām) un nodrošināt ekskursiju programmu kāzu viesiem. Mākslas centrā darbojas arī kafejnīca, kas piedāvā ēdināšanas pakalpojumus. 
- Atpūtas komplekss "Ūdensdzirnas". Tā ir vieta, kur satiekas senlaicīgais ar moderno. Tā ir lieliska kāzu svinību vieta tiem, kas vēlas atrasties tuvāk dabai.

Viesu nami pie jūras – lieliska vieta kāzu foto sesijai
Viesu nami pie jūras visbiežāk tiek izvēlēti vasaras periodā, kad jūras tuvumu var izmantot ne tikai skatu vērošanai, bet arī romantiskām peldēm. "Melnsils" – viens no no skaistākajiem viesu namiem pie jūras, tas atrodas Rojā un svinību vieta ir privātā teritorijā.

Viesu nami Kurzemē – muižas un pilis 
- Skrundas muiža ir skaista un eleganta svinību vieta, kas atrodas Ventas krastā. Muižas banketu zāle pieejama lielām svinībām. Tajā iespējams uzņemt pat 120 kāzu viesus. Turklāt, iespējams arī pavadīt nakti labiekārtotās istabiņās.
- Jaunmoku pils. Izvēloties Jaunmoku pili par savu kāzu svinību vietu, jūs nebūsiet ierobežoti, jo svinības var norisināties gan telpās – zālēs un salonos –, gan lapenītē vai pat pils parkā. Pils ēkā iespējams uzņemt 50 svinību viesus, bet muižas ēkā pat līdz 500 personām! Savukārt viesnīca piedāvā naktsmītni līdz pat 100 personām.

Viesu nami Vidzemē – piļu, muižu un viesu namu daudzveidība pārsteigs ikvienu!
- Ungurmuiža ir vienīgā vieta Latvijā, kas kāzu viesiem ļauj sajust baroka pieskārienu. Muižas parks ir neizsakāmi skaists un bagātīgs, bet jaunlaulātajiem noteikti interesēs arī tējas namiņš, kas ļauj uzrakstīt savu mīlestības apliecinājumu klusā un romantiskā gaisotnē.
- Viesu tradīciju namā "Brūtes" iespējams uzņemt 130 personas, savukārt mazākam viesu skaitam pieejama viesu ēka ar pirti, džakuzi un relaksācijas telpu. Viesu nams laba izvēle būs tiem, kas svinības vēlas klusā un greznā vietā, prom no lielpilsētu drūzmas.

Šīs un daudzas citas svinību vietas vari aplūkot portāla Līgavām.lv sadaļā "Kāzu svinību vietas". Ienāc un izvēlies ideālo svinību vietu savām kāzām!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)