Banner 980x90

Konkursā meklē projektētāju Popes estrādes skatītāju zonas pārbūvei

Ventspils, 24.okt., LETA. Ventspils novada pašvaldība izsludinājusi iepirkuma konkursu par būvprojekta izstrādi un autoruzraudzību Popes estrādes skatītāju zonas pārbūvei, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija.

Projektētāju uzdevums ir sākotnēji izstrādāt un piedāvāt vismaz trīs skatītāju zonas pārbūves variantus bez sīkas detalizācijas, bet ar aptuvenām būvniecības izmaksām. Būvrojektu minimālā apjomā un turpmākos detalizētos būvprojekta risinājumus paredzēts izstrādāt vienam pasūtītāja izvēlētajam variantam.

Būvprojektā jāiekļauj arī piebrauktuves un stāvlaukuma pie estrādes atjaunošana un pārbūve - neparedzot lielus ieguldījumus un, cik iespējams, izmantojot jau esošo labiekārtojumju, jāparedz risinājumi, lai pieeja estrādei organiski saistītos ar pārbūvējamo skatītāju zonas daļu. Projektā jāparedz risinājumi arī lietus ūdens novadīšanai no sēdvietu zonas, estrādes ārējā apgaismojuma ierīkošanai, zālāju atjaunošanai, teritorijas labiekārtojumam u.c. darbiem.

Piedāvājumus konkursā var iesniegt līdz 31.oktobra plkst.10. Paredzēts, ka līgumu par projektēšanu varētu noslēgt novembra vidū, bet būvprojekta izstrādei, būvekspertīzei un būvprojekta saskaņošanai būs atvēlēti kopumā četrarpus mēneši pēc līguma noslēgšanas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)