Banner 980x90

Konkursā meklē Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītāju

Ventspils, 21.jūl., LETA. Ventspils pilsētas dome izsludinājusi konkursu uz Ventspils Tūrisma informācijas centra vadītāja amatu, liecina paziņojums "Latvijas Vēstnesī".

Tūrisma informācijas centra vadītāja pienākumos ietilpst nodrošināt informācijas plūsmu par Ventspils tūrismu, plānot un organizēt tūrisma veicināšanas aktivitātes, uzraudzīt un sekmēt tūrisma pakalpojumu kvalitāti Ventspilī, kā arī plānot un koordinēt tūrisma informācijas centra administratīvos procesus.

No amata pretendentiem bez akadēmiskās izglītības vai otrā līmeņa profesionālās augstākās izglītības tiek sagaidīta arī vismaz trīs gadu darba pieredze tūrisma jomā un vismaz divu gadu darba pieredze vadības darbā. Vēlama arī pieredze projektu izstrādē un vadībā. Tāpat no pretendentiem tiek sagaidīta tūrisma nozares normatīvo aktu pārzināšana, orientēšanās tūrisma jomā valstī u.c. amata prasmes un iemaņas.

Tūrisma informācijas centra vadītāja amata pretendentam pieteikuma vēstulē nepieciešams paust redzējumu par tūrisma nozari un tās attīstību Ventspilī un valstī. Amata konkursam var pieteikties līdz 4.augustam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)