Banner 980x90

Kravu pārvadājumi "LSH Express Logistics"

Starptautiskie kravu pārvadājumi – tā ir iespēja pārvietot dažāda veida kravas no jebkuras lokācijas vietas pasaulē uz jebkuru sev vajadzīgo piegādes vietu.

Starptautiskie kravu pārvadājumi

Starptautiskie kravu pārvadājumi – tā ir iespēja pārvietot dažāda veida kravas no jebkuras lokācijas vietas pasaulē uz jebkuru sev vajadzīgo piegādes vietu. Lai krava iespējami ātrā laikā sasniegtu galamērķi, speciālisti nokārto visas dokumentācijas, kas nepieciešamas pārvadājumu norisei. Starptautiskie kravu pārvadājumi, ko piedāvā "LSH" tiek veikti ar jūras konteineriem. Tomēr, lai maksimāli samazinātu transporta izmaksas, dažreiz nepieciešams procesā iesaistīt vairākus transportēšanas veidus. Starptautiskie kravu pārvadājumi no "LSH" iekļauj sevī arī labākos loģistikas risinājumus, lai sastādītu optimālu preces pārvešanas plānu, samazinot vienības gala izmaksas.

Starptautiskie kravu pārvadājumi tiek veikti uz un no jebkuras vietas pasaulē ātri un rentabli, izmantojot tikai atzītas kuģu līnijas, piemēram, Maersk Line, APL, CMA CGM.

Starptautiskie jūras kravu pārvadājumi nodrošina optimālākās izmaksas, kad nepieciešama piegāde lielos attālumos un nav tik ļoti būtisks tranzīta laiks.

Jūras konteineru pārvadājumi (uz/no ASV)

Jūras konteineru pārvadājumi ir labākais risinājums, ja nepieciešams nogādāt lielas kravas lielos attālumos un nav tik ļoti svarīgs tranzīta laiks. Pārvadājumi, ko veic "LSH" tiek organizēti uz/no jebkuras vietas pasaulē ātri un rentabli, tajā skaitā pieejami jūras konteineru pārvadājumi uz/no ASV.

Jūras konteineru pārvadājumi tiek veikti, izmantojot atzītas kuģu līnijas: Maersk Line, APL, CMA CGM, MSC, China Shipping Container Lines, Evergreen, Hapag Lloyd, K-Line, ZIM Lines, u.c.

Jūras konteineru pārvadājumi uz/no ASV tiek veikti par labām likmēm. "LSH" ir iespējas vienoties ar kuģu līnijām par labākajām frakts likmēm un pārvadājumu noteikumiem. Tiek nodrošināti noteikti kuģošanas grafiki, kvalitāte un profesionāla apkalpošana.

Jūras konteineru pārvadājumi uz/no ASV var tikt veikti standarta jūras konteineros, refrižeratora konteineros, flat rack, open top, tank konteineros, kā arī specializētajās ierīcēs.

Frakts likmju aprēķināšana

Frakts likmju aprēķināšana pieejama tiešsaistē "LSH" mājaslapā. Tajā pieejams ērti lietojams frakts likmju kalkulators.

Frakts likmju aprēķināšana jāuzsāk ar oriģinālās iekraušanas pilsētas un izraukšanas ostas norādīšanu. Tam seko produktu kategorijas noradīšana jeb – kas tieši sastāda kravu. Frakts likmju aprēķināšanai nepieciešams norādīt sūtījuma veidu – vai tas ir konteineris, mašīna, izberamā vai izlejamā krava utt. Ja tas ir konteineris, norāda, vai tas ir pilns vai dalīts, un to, cik liels ir konteineris. Kad ievadīta visa nepieciešamā informācija, jānospiež meklēšanas poga. Šajā brīdī notiek frakts likmju aprēķināšana, un uz ekrāna parādīsies gan maršruts, gan likme.

Lasiet vairāk: https://lsh.lv/lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)