Banner 980x90

Kredīts internetā – aktuāls risinājums negaidītām situācijām

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Sākot ar 2001. gadu, arvien nozīmīgāku tirgus daļu aizdevumu jomā ieņem nebanku kredītdevēju pakalpojums "Kredīts internetā". Tāpat kā klasiskie banku aizdevumi, vairumā gadījumu to izsniedz īstermiņa veidā ar noteiktu procentu likmi, komisijas maksu un atmaksas termiņu. Tomēr, salīdzinot ar banku aizdevumiem, ātrajiem kredītiem ir 4 svarīgas priekšrocības.

Ērta pieteikšanās neatkarīgi no atrašanās vietas
Nonākot situācijā, kad tik tiešām ir nepieciešams ārējs finanšu avots un nav iespējas lūgt palīdzību ģimenei vai draugiem, kredīts internetā var būt risinājums. Lai tam pieteiktos, ir nepieciešams dators ar interneta pieslēgumu un klientam ir jāatbilst šādiem aspektiem:
- Latvijas Republikas pilsonība vai pastāvīgās uzturēšanās atļauja;
- vecumā no 18 līdz 75 gadiem;
- ar regulāriem ienākumiem;
- personīgais bankas konts, mobilā telefona numurs un e-pasta adrese.

Datu drošība  neviens neuzzinās par Jūsu saistībām
Kredīti internetā ir iespēja tiem, kas nevēlas, lai par viņu izaicinājumiem finanšu jomā uzzina citi. Līdz ar to ir svarīgi, lai tikai Jums un aizdevējam ir pieejama aktuālā informācija par
- kopējo saistību apmēru;
- atmaksas ilgums un ikmēneša maksājumu;
- aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšanu vai kredītbrīvdienām.

Jāatceras, ka informācija par Jūsu saistībām var tikt nodota trešajām personām tikai tādā gadījumā, ja Jūs neveicat savlaicīgu aizdevuma atmaksu un tiek uzsākts parādu piedzīšanas process.

Iespēja saņemt pirmo aizdevumu bez maksas
Plānojot pieteikties aizdevumam, ikviens ir saskāries ar jēdzienu "pirmais kredīts bez maksas". Tas nozīmē, ka aizdevums tiek izsniegts klientam bez procentu maksājumiem un komisijas maksas. Līdz ar to, aizņemoties, piemēram, 100 eiro ar atmaksas termiņu 1 mēnesis, noteiktajā atmaksas dienā Jūs uz aizdevēja bankas kontu pārskaitīsiet 100 eiro. Jāatceras, ka bez maksas ir tikai pirmais kredīts, tātad, atkārtoti piesakoties, ir jāsedz:
- komisijas izdevumi;
- ikmēneša procentu maksājumi. 

Atmaksas termiņa pagarināšana ir risinājums, ja nav iespējams atmaksāt aizdevumu laikā 
Pēdējā, bet ne mazsvarīgākā priekšrocība, ir iespēja mainīt atmaksas laiku. To iespējams izdarīt trīs vienkāršos veidos: 
- aizdevuma atmaksas termiņa pagarināšana;
- ikmēneša maksājuma datuma maiņa;
- kredītbrīvdienas.

Lai arī katram klientam tiek piedāvāta šāda iespēja, kredītdevēja ar 5 gadu pieredzi "Kredīts 365" finanšu speciālisti atgādina, ka kredīts internetā ir saistības, kas ir obligāti jāizpilda. Sīkāk par atmaksas iespējām var iepazīties uzņēmuma mājaslapā Kredits365.lv.

Izvēlieties izdevīgu aizdevumu pie profesionāļiem! Sazinieties un piesakieties uz konsultāciju jau tagad, zvanot uz 67969434, rakstot uz e-pastu: kredits@info365.lv vai tiešsaistē, uzdodot vajadzīgo jautājumu konsultantam mājaslapā Kredits365.lv. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)