Banner 980x90

Kūlas kausā uzvar Palameika un Štrobinders

128 šķēpmetēji septiņās vecuma rgupās cīnījās par Olimpiskā čempiona Daiņa Kūlas kausiem, kurus pieaugušo grupā izcīnīja Madara Palameika un Rolands Štrobinders, vēstī ziņu portāls ventasbalss.lv.

Olimpiskā centra "Ventspils" stadionā ļoti labos laika apstākļos pulcēja sportistus no Kuldīgas, Smiltenes, Rīgas, Talsiem, Ventspils novada, Viesītes, Murjāņu Sporta ģimnāzijas un mājiniekus. Dalībnieki startēja septiņās vecuma grupās, kopā 128 dalībnieki.

Dāmu grupā 60 metrus sasniegt izdevās Latvijas rekordistei Madarai Palameikai, kura trimufēja sacensībās ar 60,05 metru tālu metienu. Otrajā vietā mājiniece Gundega Grīva, kurā labākajā mēģinājumā aizmeta 55,52 metrus. Vīriem tālākais metiens padevās Rolandam Štrobinderam - 80,22 metri. Līdzjutējiem atkal bija iespējams sektorā redzēt Ēriku Ragu, kurš bija otrais pieaugušo grupā (73,46) un labākais veterānu konkurencē (63,70).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)