Banner 980x90

"Labvēlīgais Tips" koncertēs Ventspilī

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Gada izskaņā, 29.decembrī plkst.19.00 teātra namā "Jūras vārti" koncertēs tautā iemīļotais kolektīvs "Labvēlīgais Tips" ar atraktīvo Fredi priekšgalā. Koncertā izskanēs gan dziesmas no grupas jaunākās programmas "Brīvības nianses", gan iepriekšējo gadu grāvēji.

Kā pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Kurzemes filharmonija" Mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga, "Labvēlīgais Tips" ir pazīstama latviešu mūzikas grupa, kas dibināta 1992.gadā. Tās līderis un vokālists ir populārais raidījumu vadītājs un komiķis Andris Freidenfelds jeb Fredis. Grupa pazīstama ar spilgto skatuves tēlu, kā arī humoristiskajiem dziesmu tekstiem. "Labvēlīgais Tips" ieguvuši vairākus Latvijas mēroga apbalvojumus.

Par šī gada koncertšovu Fredis vēl norāda: "Nesen runāju ar diviem gados jauniem cilvēkiem. Viens man teica, ka viņam patīkot vecie gabali ("Omnibuss"), bet otram – jaunie ("Pa lēto"). Tādēļ mums ir jāmēģina attaisnot visu klausītāju cerības, atkal sarīkojot šīs trakās rudens viesības."

Biļetes iepriekšpārdošanā nopērkamas t/n "Jūras vārti" un visās "Biļešu Serviss" kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv.
Biļešu cena 13,00 eiro (stāvvieta)18,00 eiro; 20,00 eiro. Ar t/n "Jūras vārti" DRAUGA KARTI atlaide 10%.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)