Banner 980x90

Laikapstākļu dēļ Ventspilī kavējas ikgadējie ielu segumu remontdarbi

Ventspils, 5.apr., LETA. Laikapstākļu dēļ Ventspilī vēl nav sākušies ikgadējie ielu segumu remontdarbi, aģentūru LETA informēja pašvaldības iestādes "Komunālā pārvalde" sabiedrisko attiecību speciāliste Dace Kalsere.

"Šogad pavasaris turpināja pērnā gada scenāriju - stipri kavējās. Šāda auksto laikapstākļu saglabāšanās ietekmējusi un kavējusi pašvaldības īpašumā esošo ielu segumu ikgadējos remontdarbus, neļaujot uzsākt arī citus labiekārtošanas, uzturēšanas un sakārtošanas darbus pilsētā," atzina Kalsere.

Vēlā pavasara dēļ vēl nav bijis iespējams sākt pilsētas ielu, ietvju un pašvaldības īpašumā esošo segumu uzturēšanas darbus. Pašlaik apzinātas vairākas vietas pilsētā, kur pēc iespējas ātrāk jāsāk ceļa seguma uzturēšana - iesēdumu remonti, atsevišķu bojāto bruģakmens nomaiņa, asfaltbetona seguma atjaunošana ar frēzēšanu un karstā asfaltbetona atjaunošanu, bojāto apmaļu nomaiņa, apmaļu pazemināšana un citi būtiski darbi. Pagaidām sākt ielu segumu remontdarbus būtu nelietderīgi, jo pilsētas ielu brauktuvju, ietvju un iekšpagalmu segumu apakškārta vēl nav līdz galam atkususi, skaidroja Kalsere.

Arī stiprās lietavas, kas pagājušā gada pēdējā ceturksnī nepārtraukti bija novērojamas ne tikai Ventspils pusē, bet visā Latvijā, ir stipri ietekmējušas ielu brauktuvju seguma tehnisko stāvokli.

Līdz ar atbilstošu laikapstākļu iestāšanos plānots organizēt grantēto ielu segumu atjaunošanas darbus, paralēli sakārtos arī pārējo ielu brauktuvju, ietvju un pašvaldībai piederošo iekšpagalmu segumu.

Visi ceļu segumu atjaunošanas darbi tiks organizēti plānveidā - pakārtotā secībā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)