Banner 980x90

Latvijas U-20 basketbolisti cīņas galotnē zaudē serbiem

Zaudējumu Eiropas čempionāta otrajā spēlē otrdien piedzīvoja Latvijas U-20 valstsvienības basketbolisti. Itālijas pilsētā Linjano notiekošā turnīra spēlē latvieši spraigā cīņā ar 56:69 piekāpās vieniem no turnīra galvenajiem favorītiem serbiem.
Rezultatīvākais Latvijas izlasē ar gūtajiem 14 punktiem bija Ervīns Mežnieks, Rolands Šmits iekrāja 13 punktus un izcīnīja 16 atlēkušās bumbas.

Latvijas U20 izlases galvenais treneris Arnis Vecvagars pēc spēles atzina: "Čempionāta favorīti apliecināja savu statusu, bet mēs parādījām, ka varam cīnīties veiksmīgi. Spēles likteni izšķīra serbu prasme izmantot savus trumpjus. Viņiem bija augumu pārsvars un izšķirošajos brīžos serbi prasmīgi tika līdz metieniem no labām pozīcijām. Turklāt, tiklīdz nenospēlējām pareizi, uzreiz tikām sodīti. Pretinieku presings mums nebija nekāds pārsteigums, tomēr vairākkārt iekritām."

Piektdien plkst.15.15 Latvijas komandas pretinieki būs Bulgārijas basketbolisti, sestdien plkst.17.30 - Izraēla. Trīs labākās vienības turpinās cīņu par medaļām, 4. un 5.vietas ieguvēji – par 13.vietu noslēguma tabulā un vietas saglabāšanu virslīgā. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)