Banner 980x90

Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents viesosies Ventspilī

Piektdien, 8.februārī, Ventspilī vizītē ieradīsies Latvijas Zinātņu akadēmijas (LZA) pārstāvju delegācija – LZA prezidents Ojārs Spārītis, LZA Lauksaimniecības un mežu zinātņu nodaļas priekšsēdētāja Baiba Rivža un Latvijas Jauno zinātnieku apvienības priekšsēdētājs Gatis Krūmiņš, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils pilsētas pašvaldībā.

Vizītes nolūks ir iepazīties ar izglītības, zinātnes, uzņēmējdarbības un tehnoloģiju attīstības vidi mūsu pilsētā, kā arī ar uzņēmumiem, ar kuriem varētu veidot turpmāko sadarbību.

Viesi Ventspils pilsētas domē tiksies ar domes priekšsēdētāju Aivaru Lembergu, priekšsēdētāja 1.vietnieku infrastruktūras jautājumos Jāni Vītoliņu, apmeklēs Ventspils Augstskolu, Biznesa inkubatoru, Jaunrades namu, kā arī Ventspils Augsto Tehnoloģiju parku un SIA "Ventspils elektronikas fabrika".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)