Banner 980x90

Leģendu naktī Ventspils Livonijas ordeņa pilī notiks akustiskās mūzikas koncerts

Ventspils, 25.okt., LETA. 29.oktobrī plkst.20 Ventspils Livonijas ordeņa pilī notiks Leģendu nakts pasākums - akustiskās mūzikas koncerts, aģentūru LETA informēja Ventspils muzeja Projektu nodaļas vadītāja Ieva Rupenheite.

"Leģendu naktī, kas Latvijā nereti apvienojas ar Visu svēto nakti, ir patīkami drošībā un siltumā klausīties leģendas par baisiem notikumiem vai, vēl labāk, ieklausīties leģendāros skaņdarbos un jaunās, skaistās balsīs, kas tos izdzied. Piemēram, ārijās no "Dona Žuana" vai "Seviljas bārddziņa"," pastāstīja Rupenheite.

Koncertā Ventspils Mūzikas vidusskolas jauno vokālistu un pedagogu sniegumā skanēs gan Jāzepa Vītola un Kārļa Lāča tautasdziesmu apdares, gan Volfganga Amadeja Mocarta, Džoakīno Rosīni un Georga Frīdriha Hendeļa radīto operu ārijas, ienesot pasākumā rudenīga karnevāla noskaņu. Koncertā uzstāsies Paula Mihailova, Anatolijs Gorbačovs, Sanija Tamuža-Širmane, Terēza Lepere, Elīna Gulbe, Megija Krista Strautmane, Marta Puķāne, Laine Šmite, Eduards Siliņš, Rinalds Kandalincevs un Gatis Poriņš. Pie klavierēm - Irina Kušnirenko un Endijs Renemanis. Ventspils Mūzikas vidusskolas vokālo ansambli vadīs diriģents Rūdolfs Krēsliņš.

Ceļojumu rudens naktī varēs iesākt vai turpināt arī Ventspils kafejnīcā "Ostas 23", kur ķirbis būs "iekarojis" ne tikai ēdienkarti, bet arī tuvāko namu sienas, jo no plkst.19 līdz 22 tiks demonstrētas melnbaltas un "mēmas no šausmām" filmas par ķirbju dzīvesstāstiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)