Banner 980x90

"Lemberga hūtes" slēpošanas trasi atvērs šovakar

Ventspils, 16.janv., LETA. Ventspils slēpošanas kalna "Lemberga hūte" slēpošanas trase tiks atvērta šovakar no plkst.19, aģentūru LETA informēja olimpiskā centra "Ventspils" mārketinga menedžeris Rolands Gorškovs.

Kalnā darbosies abi centrālie pacēlāji, apmeklētājiem būs pieejams arī viss slēpošanas un snovborda inventārs, tāpat darbosies Ventspils Piedzīvojumu parka kafejnīca "Stenders pica". "Lemberga hūtes" bērnu kalniņš ar bezmaksas ragaviņām apmeklētājiem ir pieejams jau no svētdienas.

Iepriekš tika plānots, ka sniega segas sagatavošana kalnā turpināsies līdz 17.janvāra pēcpusdienai, taču trasi izdevies sagatavot jau ātrāk, jo labvēlīgu laikapstākļu dēļ sniega ražošanu varēja turpināt bez pārtraukuma, skaidroja Gorškovs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)