Banner 980x90

Lembergam joprojām aizliegts pildīt Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amata pienākumus

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA
Rīgas apgabaltiesas preses pārstāvis Raimonds Ločmelis apstiprina, ka Aivaram Lembergam tiesa joprojām neatļauj pildīt Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja amata pienākumus.

Kā pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv noskaidroja Rīgas apgabaltiesā, tiesa noraidījusi Lemberga prasību.

Raimonds Ločmelis skaidro: "No Lemberga advokātu puses tika izteikts lūgums atcelt šo drošības līdzekli, pildīt Ventspils domes priekšsēdētāja amata pienākumus, bet tiesa šo lūgumu noraidīja."

Lietā aptuveni 200 sējumos apvienoti divi kriminālprocesi, kurus prokuratūra tiesai nodeva 2008.gada otrajā pusē.

Rīgas apgabaltiesa šo lietu paplašinātā sastāvā no jauna sāka skatīt 2009.gada 20.augustā. Lietas sarežģītības dēļ tagad to izskata tiesneši Boriss Geimans, Irīna Jansone un Ligita Kuzmane, bet par rezerves tiesnesi noteikta Ārija Ždanova.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)