Banner 980x90

Lembergs nejūtas noguris un varētu kandidēt uz Ventspils mēra amatu arī nākamajās vēlēšanās

Aivars Lembergs/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Aivars Lembergs/ Foto: Ieva Lūka/ LETA
Ventspils mērs Aivars Lembergs ("Latvijai un Ventspilij"), vaicāts par gatavošanos nākamgad gaidāmajām pašvaldību vēlēšanām, šodien savā iknedēļas preses konferencē nenoliedza, ka varētu kandidēt uz domes priekšsēdētāja amatu arī nākamajās vēlēšanās.

Vienlaikus viņš uzsvēra, ka jautājums par konkrētām personām partijā vēl nav skatīts, bet deputātu kandidātus un saraksta līderi izvirzīs partijas sapulcē nākamā gada pavasarī.

Atbildot uz jautājumu, vai ventspilnieki var rēķināties ar to, ka viņš būs partijas "Latvijai un Ventspilij" mēra amata kandidāts arī nākamajās pašvaldību vēlēšanās, Lembergs savu gatavību kandidēt nenoliedza, taču uzsvēra, ka šo jautājumu vēl lems partijas sapulce. "Ja uzskatīs, ka es vēl varu būt lietderīgs, būdams jau pensijā, - kāpēc ne? Noguris nejūtos."

Kā piebilda Ventspils mērs, ja pret viņu cīnoties gan "nacionāļu" spārns, gan "Vienotība", gan "Saskaņa", gan "reģionāļi", gan Latvijas politikas "grandzvaigzne Artuss Kaimiņš", tas nozīmējot, ka viss ir kārtībā un lielāko daļu darbu viņš darot pareizi.

"Mēs neesam vēl ne reizi neko runājuši ne par personālijām, ne par sarakstiem, neko no tā, jo tagad ir tikai septembris, bet vēlēšanas būs jūnijā. Līdz tam vēl gana daudz ūdens aiztecēs," skaidroja Ventspils mērs.

Gatavojoties pašvaldību vēlēšanām, partijai "Latvijai un Ventspilij" primāri svarīgs esot darbs pie vēlētājiem doto solījumu izpildes. "Mums pirmais dienas kārtības jautājums ir izdarīt visu, ko bijām plānojuši izdarīt, un pie tā mēs ļoti rūpīgi strādājam. Pirmkārt, analizējam un, otrkārt, cenšamies, lai to, kas ir saplānots, mēs līdz nākamā gada jūnijam izdarītu. Tas ir galvenais darbs, lai mēs varētu ar tīru sirdsapziņu pateikt, ka to, ko mēs solījām, esam izdarījuši," teica Lembergs. Viņaprāt, viņa vadītajai partijai vēlētāju priekšā nebūs jāsarkst.

Politiķis atzina, ka viens vai otrs darbs būs izpildes stadijā, piemēram, Valsts Ventspils Mūzikas vidusskolas būvniecība.

Pilsētas galva norādīja, ka "Latvijai un Ventspilij" sadarbojas ar visiem konstruktīviem politiskiem spēkiem Ventspilī. Domes komisijās ir pārstāvētas tās partijas, kas nav pie varas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)