Banner 980x90

Lietuvā turpinās Karlīnas Priedēnas uzvaru sērija

9.aprīlī Starptautiskajā jauno vokālistu konkursā "Mūzikas talantu līga 2015" Lietuvā, Viļņā 1. vietu ieguvusi ventspilniece Karlīna Priedēna, pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv ziņo Ventspils pašvaldība.

Dziedātāja startēja 10-13 gadu vecuma kategorijā, izpildot latviešu tautasdziesmu "Sasala jūriņa" un dziesmu "The Climb" no Mailijas Sairusas repertuāra. Žūrija, kuras sastāvā bija vokālās mākslas pasniedzēji no Lietuvas, Lielbritānijas un Latvijas, vērtēja ne tikai dalībnieku vokālās prasmes un tehniku, bet arī viņu stilu un aktiermeistarību. Konkursa uzvarētāju koncertu filmēja arī Lietuvas Televīzija. 

Pavisam nesen Karlīna Priedēna uzvarēja arī konkursā "Daugavpils – Vitebska 2015", iegūstot tiesības šogad pārstāvēt Latviju prestižajā festivālā "Slāvu Bazārs Vitebskā". Jaunās dziedātājas vokālā pasniedzēja, studijas "Jūras akmentiņi" vadītāja Lūcija Boitmane atzīst: "Jā, Karlīna uzvaru sērija turpinās, bet tas nozīmē tikai vēl vairāk darba un atbildības. Tagad veidojam jaunus dziesmu aranžējumus un īpaši domājam par priekšnesumiem festivālam "Slāvu Bazārs."

Karlīnai Priedēnai ir 11 gadi, viņa mācās Ventspils 1. ģimnāzijā, Ventspils Mūzikas skolā apgūst flautas un saksofona spēli, bet dziedāšanas un skatuves pieredzi gūst bērnu popgrupā "Jūras akmentiņi". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)