Banner 980x90

Livonijas ordeņa pilī būs princešu un pirātu diena

Sestdien, 2.martā, Ventspils muzejā Livonijas ordeņa pilī no plkst.12.00 līdz 15.00 būs Princešu un pirātu diena (Francija), pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils muzejā.

Livonijas ordeņa pils aicina ciemos zinātkārus bērnus un ziņkārīgus vecākus, lai kopīgi uzzinātu ko jaunu par vienu no vecākajām Eiropas valstīm Franciju, turklāt, izziņas process nedraud ar cietu sēdēšanu solos.

Princešu un pirātu diena pilī ir labākais veids kā iepazīt un iemīļot kaut nelielu fragmentu no kādas zemes. Mīlestība, protams, neiet tikai caur vēderu, tāpēc smaržojot svaigi ceptiem kruasāniem, Ventspils muzeja pirāti un princeses mācīsies dejot senās franču dejas vai apgūs kino pirmsākumus ar zootropa palīdzību.

Princese vislabāk jūtas pasakās, un par godu Šarla Perro 385.dzimšanas dienai, pils apmeklētāji varēs darināt savu pasaku par Apburto princesi, Pelnrušķīti un kristāla kurpīti vai iepazīt vēl ko nebijušu - no viduslaikiem nākušo papīra mežģīņu tehniku. Ja kādam liekas, ka kārtīgam piecgadīgam pirātam nav ko meklēt šajā princešu zemē, tā nebūs, jo puikas gaidīs savas slepenās kartes.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)