Banner 980x90

Mana pilsēta caur kameras aci

Latvijas Filmu Maratons, kas šoruden norisināsies 9 Latvijas pilsētās, aicina iedzīvotājus veidot mazas īsfilmiņas par savu pilsētu. Labākās no tām tiks demonstrētas Latvijas Filmu Maratona ietvaros kinoteātrī, kā arī LTV1 raidījumu starplaikos šī gada septembrī, oktobrī. Tā ir lieliska iespēja pilsētām veidot savu tēlu un parādīt sevi interesantā griezumā no dažādiem skatpunktiem. 

Tēmas un žanra izvēle ir brīva, vienīgais nosacījums, lai filma ir uzņemta konkrētajā pilsētā un tās garums ir 1 minūte (plus mīnus 10sek).

Latvijas Filmu Maratons, sākot ar 8.septembri, startēs Cēsīs, Liepājā, Jelgavā, Valmierā, Siguldā, Jēkabpilī, Daugavpilī, Kuldīgā un 21.oktobrī arī Ventspilī. Tajā tiks izrādītas jaunākās 2012.gada Latvijas filmas, tajā skaitā plaši izskanējušās Ivara Zviedra un Ineses Kļavas Dokumentālists, Aika Karapetjana Cilvēki tur,  Ivo Brieža Filma,  Lailas Pakalniņas Sniegs, kā arī vairākas animācijas filmas gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pēc seansiem būs arī tikšanās ar filmu autoriem un zīmēšanas, veidošanas nodarbības bērniem.

Jautājumus par filmu veidošanu un gatavās pilsētas filmiņas aicinām pieteikt Latvijas Filmu Maratona izpildproducentam Mārtiņam Adiņam. Interesantāko darbu autoriem būs gods piedalīties pasākumā, kā arī gaidāmas pārsteiguma balvas.

Vairāk informācijas:
Mārtiņš Adiņš (martins.adins@gmail.com)
Inese Kļava (iklava@gmail.com) 29189292
Facebook.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)