Banner 980x90

Matracis – ar atsperēm vai bez?

Visizplatītākais priekšstats par matračiem ir tas, ka atsperes ir neatņemama lielā gultas matrača sastāvdaļa. Tajā pašā laikā atsperes ir visbiežākais sūdzību avots par matraču kvalitāti. Visbiežākais iemesls, kāpēc cilvēki izvēlas mainīt matraci, ir tas, ka atsperes ir nolietojušās – tās vairs nenodrošina pozitīvās īpašības vai sāk durties no matrača. Sajust atsperi savā mugurā – tas ir vispopulārākais signāls, ka ir kaut kas jāmaina. Tomēr ir alternatīva – bezatsperu matrači. Vislabākā vieta, kur pirkt matraci, – erti.lv vēlas iepazīstināt ar bezatsperu matraču veidiem un priekšrocībām. 

Izvēloties matraci cilvēki visbiežāk domā par divām lietām – tā ērtību un ilgtermiņa izturību. Apskatīsim bezatsperu matrača īpašības abos šajos faktoros. Iespējams, tas palīdzēs jums izlemt, vai bezatsperu matrača iegādāšanās ir laba izvēle jums. 

Bezatsperu matraču izvēle ir ļoti plaša. Ņemot vērā to struktūru, tos ir iespējams iegādāties dažādās formās, gan lielos gultas matračus, gan dažādus virsmatračus, tostarp gan rullējamos, gan parastos. Struktūra virsmatračiem ir ļoti dažāda. Lielākajai daļai matraču veikala erti.lv sastāvā ir Memory Foam putas, OrthoFoam putas, HR putupoliuretāns, kokosriekstu šķiedra, Perforētais latekss un citi materiāli. 

Šie materiāli ir dažāda cietuma un blīvuma. Pareiza to kombinācija var radīt bezatsperu matraci, kas ir visērtākais tieši jums. Tieši lielās variācijas matraču sastāvā ir priekšrocība bezatsperu matračiem (https://www.erti.lv/) pret atsperu tipa matračiem, kur ir tikai divi visizplatītākie atsperu tipi. Mēdz teikt, ka katram cilvēkam ir cits piemērotākais matracis un tikai daži no mums varētu teikt, ka lietotais matracis ir piemērots. Ar bezatsperu matračiem, iespējams, būs vieglāk atrast sev vispiemērotāko. 

Kā iegādāties matraci? Mūsu ieteikums ir vispirms apskatīties, kādi matrači internetā pieejami. Erti.lv piedāvā labu variantu. Sākotnēji apskatīties matraču piedāvājumu interneta veikalā erti.lv. Kad favorīti atrasti, tos var doties apskatīt erti.lv veikalā Rīgā, Maskavas ielā 180. Kopā ar pieredzējušiem speciālistiem matraču piemērotību varēs izmēģināt, tā pieņemot labāko lēmumu par matrača iegādi. Erti.lv speciālisti varēs piedāvāt matraču atlaides, kas pirkumu padarīs vēl izdevīgāku. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)