Banner 980x90

Meklē aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Ventspilī

Rīga, 7.febr., LETA. Valsts policija meklē aculieciniekus ceļu satiksmes negadījumam Ventspilī, kurā cietis gājējs, aģentūru LETA informēja policijā.

Negadījums noticis 5.februārī ap plkst.7.20 Ventspilī, Lielā prospektā pie Olimpiskā centra "Ventspils" viesnīcas, kur ar automašīnas "Audi A6" vadītājs uz regulējamas gājēju pārejas uzbrauca diviem gājējiem.

Viens no gājējiem guva miesas bojājumus.

Automašīnas vadītājs, ievērojot noteikto kārtību, palika negadījuma vietā līdz policijas ierašanās brīdim.

Par notikušo sākts kriminālprocess.

Policija aicina atsaukties aculieciniekus, kuri redzējuši šo negadījumu, kā arī personas, kuru automašīnas aprīkotas ar videoreģistratoriem, kas varētu būt fiksējušas šo notikumu.

Aculiecinieki aicināti zvanīt darba dienās no plkst.8 līdz 16.30 pa tālruņa numuru 63 604 750, vai arī pa tālruņa numuru 110 jebkurā laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)