Banner 980x90

Meklē zemi pašapkalpošanās automazgātavas izbūvei Ventspilī

Investējot 12 miljonus eiro, vairāk nekā 20 Latvijas pilsētās plānots izveidot Latvijā pirmo pašapkalpošanās automazgātavu tīklu "Wash & Drive", pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv ziņo uzņēmuma pārstāvji.

Paredzams, ka divu līdz trīs gadu laikā visā Latvijā tiks izveidotas vairāk nekā 40 automazgātavas ar 160 līdz 200 atklāta tipa mazgāšanas boksiem. Uzņēmuma vadība prognozē, ka "Wash & Drive" tīkls diennaktī spēs apkalpot līdz pat 20 tūkstošiem automašīnu.

"Pirmo automazgātavu esam jau atklājuši Rīgā, Duntes ielā, tirdzniecības centra "Sky and More" autostāvvietā, maijā atklāsim vēl vienu automazgātavu Liepājā, vēl sešas šobrīd ir projektēšanas stadijā. Tomēr, lai straujāk attīstītu automazgātavu tīklu, pašlaik visā Latvijā aktīvi vedam sarunas par iespēju iegādāties vai nomāt zemes gabalus, kas piemēroti automazgātavas būvniecībai," norāda SIA "Wash & Drive" valdes loceklis un līdzīpašnieks Augusts Iesalnieks.

Paredzams, ka "Wash & Drive" automazgātavas tiks celtas Rīgā, Ventspilī, Kuldīgā, Tukumā, Saldū, Jūrmalā, Jelgavā, Dobelē, Bauskā, Ogrē, Jēkabpilī, Daugavpilī, Rēzeknē, Madonā, Gulbenē, Valmierā, Valkā un citur Latvijā.

SIA "Wash & Drive" īpašnieki ir atvērti sarunām par zemes gabalu 400 līdz 2000 kvadrātmetru lielumā iegādi vai nomu ar minimālo termiņu 10 gadi. Priekšroka tiek dota tiem zemesgabaliem, kuri atrodas stratēģiski svarīgās vietās - pie degvielas uzpildes stacijām, lielveikaliem, ātrās ēdināšanas iestādēm, dzīvojamiem rajoniem.    

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)