Banner 980x90

Mucenieks turpinās vadīt Ventspils novada pašvaldību

Trešdien, 19.jūnijā, Ventspils novada pašvaldības amatā atkārtoti ievēlēts Aivars Mucenieks, pilsētas informācijas portāls Ventspils24.lv uzzināja Ventspils novada pašvaldībā.

Priekšsēdētāja amatam Mucenieks bija vienīgā izvirzītā kandidatūra.

Plkst.9.00 savu darbu noslēdza Ventspils novada domes deputātu pirmais sasaukums, bet plkst.11.00 savu darbību, ievēlot domes vadību un komiteju sastāvus, uzsāka jaunie novada domes deputāti.

Par Ventspils novada domes priekšsēdētāja pirmo vietnieku ( neatbrīvotais statuss, nav pamatdarba vieta) ievēlēts Guntis Mačtams (ZZS), par Ventspils novada domes priekšsēdētāja vietnieku ievēl Māri Dadzi (Vienotība).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)