Banner 980x90

Mūsdienīgs un efektīvs risinājums – ātrie kredīti

Foto: Pixabay.com
Foto: Pixabay.com
Neplānoti izdevumi ir daļa no mūsdienu dzīves ritma, tādēļ arvien tiek meklēti mūsdienīgi un efektīvi risinājumi, kā šādās situācijās tikt pie vajadzīgās naudas summas. Viens no tiem ir ātrie kredīti, ko ērti saņemt ar interneta starpniecību.

Ātrie kredīti labi kalpo dažādu ieceru realizēšanai – tas ir veids, kā ērti aizņemties nepieciešamos līdzekļus dažādām vajadzībām, piemēram, datortehnikas iegādei vai steidzamu rēķinu atmaksai. 

Plašas iespējas, ērta pieteikšanās
Šobrīd ātrie kredīti pieejami plašā klāstā – tie ir daudzu iecienīts risinājums, tādēļ pieaudzis arī piedāvājums. Kredītņēmējiem tiek piedāvāti dažādu apmēru aizdevumi un īsākiem un garākiem termiņiem. Tas nozīmē, ka ikviens var izvēlēties sev piemērotāko variantu.
- Ātrie kredīti piemēroti neparedzētiem izdevumiem, arī tad, ja tie jāatrisina steidzami. Tie ērti noformējami internetā vien dažu minūšu laikā.
- To noformēšanai nav vajadzīga ne ķīla, ne galvojums.
- Aizdevumu iespējams saņemt arī nedēļas nogalēs un svētku dienās.
- Tam pieteikties var no jebkuras vietas Latvijā, kur vien pieejams dators ar interneta pieslēgumu.

Kredīta noformēšanai vajadzīgs arī mobilais tālrunis un bankas konts kādā no Latvijā strādājošām bankām, pieeja internetbankai un viens eiro cents reģistrācijas apstiprināšanai. 

Padomi veiksmīgākai kredīta izvēlei
Pirms aizdevuma noformēšanas izvērtē vairākus aizdevuma variantus, lai atrastu sev piemērotāko. Ņem vērā tādus faktorus kā pieejamās summas, atmaksas termiņus, procentu likmes. Piemēram, ja aizņemies pirmo reizi, vērts izmantot iespēju saņemt bezprocentu kredītu, ko saviem jaunajiem klientiem piedāvā vairāki kredītdevēji. Noteikti pārliecinies, vai pie aizdevēja var pagarināt aizdevuma atmaksas termiņu. Pat tad, ja esi drošs, ka spēsi kredītu atmaksāt laikā, tomēr ir labi nodrošināties pret neparedzētiem apstākļiem. Ņem arī vērā, ka pie dažādiem aizdevējiem samaksa par termiņa pagarināšanu ir atšķirīga, taču jebkurā gadījumā tas jāaktivizē vēl pirms līgumā noteiktā termiņa beigām. Izvēloties kredīta summu, saskaņo to ar savām iespējām – ja noformē īstermiņa kredītu, pārliecinies, ka spēsi to atmaksāt tuvākā mēneša laikā.  Ja esi izvēlējies ilgtermiņa aizdevumu, iepazīsties ar plānoto ikmēneša maksājumu un pārliecinies, ka tas nepārsniedz 25–30 % no Taviem ikmēneša ienākumiem. Pretējā gadījumā var rasties grūtības ar kredīta atmaksu. 

Kā noformēt aizdevumu?
- Kad esi sapratis, kurš aizdevums ir Tavai situācijai atbilstošākais, piesakies tam izvēlētā kredītdevēja mājaslapā. 
- Reģistrējies, norādot savus personas datus;
- Apstiprini reģistrāciju, uz aizdevēja bankas kontu pārskaitot vienu eiro centu;
- Atzīmē sev vēlamo aizdevuma summu un atmaksas termiņu;
- Gaidi apstiprinājumu savā e-pastā vai mobilajā tālrunī;
- Ja tas būs pozitīvs, naudu savā bankas kontā saņemsi dažu minūšu laikā.

Ņem vērā, ka, izskatot aizdevuma pieteikumu, kredītdevējs izvērtēs gan ienākumu līmeni, gan kredītvēsturi. 

Ātrie kredīti ir mūsdienīgs veids, kā tikt pie papildu līdzekļiem, tomēr tas efektīvs būs tikai tad, ja aizņemsies atbildīgi. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)