Banner 980x90

Nākamnedēļ Ventspilī atkārtotā vizītē viesosies Ķīnas delegācija

Rīga, 11.okt., LETA. Nākamnedēļ, 15.oktobrī, Ventspilī viesosies Pudongas Jaunā rajona delegācija no Ķīnas, aģentūru LETA informēja Ventspils domes Vispārējās nodaļas vadītājas vietnieks ārējo sakaru jautājumos Didzis Štelbaums.

Vizītes iesākumā viesi apmeklēs Ventspils brīvostas pārvaldi, kur tiksies ar pilsētas domes un brīvostas vadības pārstāvjiem. Pēc tam Pudongas delegācija viesosies Ventspils Digitālajā centrā, Ventspils Rakstnieku un Tulkotāju mājā, kā arī aplūkos topošo Mūzikas vidusskolas un koncertzāles ēku.

Delegācijas sastāvā ir Pudongas jaunā rajona valdības pārstāvji, kuri pārrauga tirdzniecības un kultūras jomas, kā arī viedo pilsētu projektus. Pudongas delegāciju vadīs Ķīnas Tautas politiskās konsultatīvās konferences Pudongas Jaunā rajona komitejas priekšsēdētājs Jans Hu.

Pudongas pārstāvji Ventspilī viesojušies arī iepriekš - 2017.gada 14.septembrī, kā arī 2016.gada 16.jūnijā, kad tika parakstīts saprašanās memorands par abpusēju sadarbību kultūras, ekonomikas, tirdzniecības un zinātnes jomās.

Pudongas Jaunais rajons ir nozīmīgs uzņēmējdarbības un tirdzniecības centrs Ķīnas lielākajā pilsētā Šanhajā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)