Banner 980x90

Nedēļas nogalē startēs Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons

Nedēļas nogalē, 22.jūnijā, īsi pirms Līgo svētkiem Piedzīvojumu parkā startēs Piedzīvojumu parka pusmaratons, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļā.

Skrējieni notiks ne tikai 21 kilometru (km) pusmaratona distancē, bet arī 10 km un 5 km distancēs. Kā ierasts, būs arī nūjošanas distance (5,3 km) un bērnu skrējiens. Arī šogad bērnu skrējienam ir noteikts 400 dalībnieku limits.

Lielais starts pusmaratonam, tautas skrējienam un nūjošanai tiks dots tradicionāli plkst.15.00, pirms tam plkst.12.00 skries bērni, bet plkst.14.00 būs sadraudzības skrējiens. Apbalvošanas ceremonija plānota plkst.18.30. Pēc sacensībām, no plkst.20.00 sacensību dalībnieki un organizatori izklaidēsiesVentspils Pludmales Akvaparkā.

Savā būtībā Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratons ir orientēts uz visplašāko publiku, kur sev piemērotu distanci atradīs ikviens, kuram tuvas sportiskās aktivitātes - gan profesionāli sportisti, gan hobija līmeņa skrējēji, gan ģimenes ar bērniem, kas meklē aktīvās atpūtas iespējas brīvdienās. Šīs ir vienīgās sacensības, kurās vari ņemt dalību kopā ar pasaules līmeņa zvaigznēm.

Šogad Ventspils Piedzīvojumu parka pusmaratonu ar savu klātbūtni pagodinās ne tikai pašmāju labākie garo distanču skrējēji, bet arī vairāki augsta līmeņa sportisti no tādām valstīm kā Kenija, Baltkrievija, Lietuva.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)