Banner 980x90

NEPLP piemēro 2000 eiro sodu Ventspils elektronisko sakaru operatoram "SkaTVis"

Rīga, 12.janv., LETA. Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) piemērojusi 2000 eiro sodu Ventspils elektronisko sakaru operatoram SIA "SkaTVis", aģentūru LETA informēja NEPLP pārstāvji.

NEPLP konstatējusi, ka "SkaTVis" ir pārkāpis Elektronisko plašsaziņas līdzekļu likuma nosacījumus, bez retranslācijas atļaujas rādot divas programmas.

Tāpat NEPLP izsniegusi divas jaunas komerciālās televīzijas programmas apraides atļaujas - vietējo apraides atļauju SIA "Ērika un CO Ltd." programmai "Ciemats" un reģionālo apraides atļauju SIA "Alise Plus FM" programmai "A TV".

Uzklausot SIA "Fit FM" pārstāvja argumentus, NEPLP devusi atļauju mainīt līdzšinējo programmas nosaukumu "Radio 99,5" uz "Lounge FM".

NEPLP ir neatkarīga pilntiesīga autonoma institūcija, kas atbilstoši savai kompetencei pārstāv sabiedrības intereses elektronisko plašsaziņas līdzekļu jomā. Padome ir atvasināta publiska persona.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)