Banner 980x90

Noslēgusies Ventspils Piedzīvojumu parka vasaras sezona

Sestdien, 31.oktobrī veiksmīgi noslēgusies Ventspils Piedzīvojumu parka vasaras sezona.
Laikā periodā no maija līdz oktobrim vasaras atrakcijās savu veiklību pārbaudījuši gandrīz 27 tūkstoši aktīvās atpūtas cienītāju, turklāt parka teritorijā notikuši vairāki, plaši apmeklēti pasākumi un sacensības - Piedzīvojumu parka pusmaratons, Kantrī piesitiens "Piedzīvojumu parkā", pirmais "Piedzīvojumu parka" velobrauciens un triatlons, Lemberga kauss BMX, pirmais Latvijas nūjošanas festivāls, lielākā Latvijas saldējuma kokteiļa degustēšana u.c.

Sākot ar novembri Piedzīvojumu parka virvju trasi "Kaķa taka" un peintbola spēli varēs apmeklēt tikai ar iepriekšēju pieteikšanos pa tālruni: 28611333. Savukārt kafejnīca "Stender’s Pica" turpinās darboties visu ziemu.

Kad Latviju sasniegs ziema un gaisa temperatūra nokritīsies zem nulles, darbu uzsāks slēpošanas kalns "Lemberga hūte", kas šogad kļuvis ne tikai augstāks, bet arī platāks. Gatavošanās darbi rit jau pilnā sparā, lai līdz ar pirmo sniegu slēpošanas kalns varētu uzņemt pirmos apmeklētājus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)