Banner 980x90

Novembrī Ventspilī koncertēs pianists Lūks Hovards no Austrālijas

Rīga, 25.sept., LETA. Turpinot laikmetīgās autormūzikas ciklu "Ma", teātra nama "Jūras vārti" Jaunajā zālē 10.novembrī savu pirmo un vienīgo koncertu Baltijas valstīs sniegs pianists un komponists Lūks Hovards no Austrālijas, aģentūru LETA informēja SIA "Kurzemes filharmonija" mārketinga un sabiedrisko attiecību speciāliste Antra Lācberga.

Austrālijas mūzikas balvas nominants, pianists un komponists Hovards ticis dēvēts visādi. Hovards klavierspēli apguvis jau kopš agras bērnības. Gadu gaitā viņa paša interešu loks mūzikā un radošās sadarbības ir kļuvuši arvien plašāki un daudzskaitlīgāki.

Hovards ir komponējis kino, uzstājies ar tādiem mūziķiem kā "Lior" un Džefu Milsu. Par viņa izdevniecību kopš pagājušā gada kļuvusi "Mercury". Šā gada maijā klajā nāca mūziķa jaunais albums "Open Heart Story", bet rudenī Hovards viesojas Eiropā, lai sniegtu koncertus vietās, kur vēl nav bijis. Koncerts Ventspilī iekļaut viņa Eiropas tūres grafikā.

Biļetes uz Ventspilī gaidāmo koncertu varēs iegādāties "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)