Banner 980x90

NVA aicina darba devējus pieteikties subsidēto darba vietu izveidei

Rīga, 17.aug., LETA. Līdz šī gada 27.augustam 15 Nodarbinātības valsts aģentūras (NVA) filiālēs darba devēji var pieteikties subsidēto darba vietu izveidei Eiropas Sociālā fonda (ESF) projektā "Subsidētās darba vietas bezdarbniekiem", aģentūru LETA informēja NVA.

Projekts ir iespēja piesaistīt savam uzņēmumam vajadzīgos darbiniekus, subsidētajās darba vietās nodarbinot NVA reģistrētos bezdarbniekus un saņemot ESF finansiālu atbalstu.

Pieteikšanās subsidēto darba vietu izveidei noris NVA filiālēs Alūksnē, Cēsīs, Daugavpilī, Jelgavā, Jūrmalā, Liepājā, Limbažos, Madonā, Ogrē, Rēzeknē, Rīgā, Siguldā, Talsos, Valmierā un Ventspilī.

ESF projektā "Subsidētās darba vietas bezdarbniekiem" tiek nodarbināti ilgstošie bezdarbnieki, kuri bijuši bez darba vismaz 12 mēnešus, bezdarbnieki vecumā virs 55 gadiem, bezdarbnieki ar vienu vai vairākiem apgādājamiem, bezdarbnieki ar invaliditāti, kā arī bezdarbnieki ar bēgļa vai alternatīvās personas statusu.

Pieteikties subsidēto darba vietu izveidei var komersanti, lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvās sabiedrības, pašnodarbinātās personas, biedrības vai nodibinājumi.

Izveidojot subsidēto darba vietu NVA reģistrētam bezdarbniekam, darba devējs saņem dotāciju nodarbinātā bezdarbnieka un darba vadītāja atalgojumam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)