Banner 980x90

OCTA likums – svarīgs informācijas avots visiem transportlīdzekļu vadītājiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Mūsdienās tiek piedāvāti dažādi apdrošināšanas risinājumi, kas liek mums justies drošāk, piemēram, par savu īpašumu, ceļojumu vai transportlīdzekli. Iegādājoties  OCTA polisi, tiek ievērots OCTA likums par obligāto transportlīdzekļu apdrošināšanu. Turklāt transportlīdzekļa vadītājs var rēķināties ar to, ka ceļu satiksmes negadījuma rezultātā, kurā vadītājs tiek atzīts par vainīgu, tiks segti zaudējumi cietušajai personai un tās transportlīdzeklim. 

OCTA likums labākai izpratnei par OCTA polises darbību
OCTA likums ietver vairākus noteikumus, apdrošināšanas līguma veidus, nosacījumus zaudējumu atlīdzināšanai un citu vērtīgu informāciju, kas būtu jāzina katram transportlīdzekļa vadītājam. Tāpat likumā ir ietverta aktuāla informācija par
- apdrošināšanas prēmijām un to apmēriem, 
- zaudējumu novērtēšanu un apdrošināšanas atlīdzību;
- apdrošinātāja pienākumiem;
- gadījumiem, kad zaudējumi netiek atlīdzināti u.c. 

OCTA likums palīdzēs Tev izprast obligātās transportlīdzekļa apdrošināšanas polises darbību, nianses un mērķi. 

OCTA polises aprēķināšana un iegādāšanās internetā
OCTA apdrošināšana ir obligāta visiem transportlīdzekļiem, kas piedalās ceļu satiksmē. OCTA likums paredz, ka apdrošināšanas līgumu var noslēgt uz laiku no 15 dienām līdz vienam gadam. Vairāki apdrošinātāji piedāvā izdevīgāku polisi, ja transportlīdzekļa vadītājs to iegādājas uz 12 mēnešiem. Tieši tāpēc ir svarīgi atrast uzticamu un atpazīstamu apdrošinātāju, kas piedāvātu izdevīgāku polises cenu. 
Savu klientu ērtībām daudzi apdrošinātāji piedāvā aprēķināt, izvēlēties un arī iegādāties OCTA polisi internetā, izmantojot ērtu kalkulatoru. Lai aprēķinātu savas polises cenu, ir jāzina tikai transportlīdzekļa reģistrācijas numurs un reģistrācijas apliecības numurs. Šādu OCTA polises cenas aprēķināšanas kalkulatoru Tu atradīsi arī profesionālo apdrošināšanas brokeru IIZI mājaslapā. 

Vienkārša un saprotama IIZI apdrošināšana
"IIZI" eksperti, pārzinot OCTA nianses, sniegs labāko risinājumu tieši Tev. Tāpat Tu varēsi rēķināties ar atbalstu, ja noticis negadījums. Apdrošināšanas brokeri "IIZI" sniedz ātru un profesionālu situācijas novērtējumu, kā arī skaidrojumu, vai notikušais negadījums ir apdrošināšanas gadījums. 

"IIZI" atlīdzību eksperti sniedz atbalstu dažādos aktuālajos jautājumos, piemēram:
- kā rīkoties negadījuma brīdī un pēc tā;
- kur un kā piesakāms apdrošināšanas gadījums;
- kā jāsastāda vai jāaizpilda atlīdzības saņemšanai nepieciešamie dokumenti;
- kā arī citu būtisku informāciju par apdrošināto segumu, ceļu satiksmes notikumiem u.c. 

Uzticies profesionāļiem un iegādājies izdevīgu OCTA polisi savam transportlīdzeklim pie apdrošināšanas brokeriem "IIZI"! Meklē OCTA kalkulatoru un vairāk informācijas par transportlīdzekļu apdrošināšanu, kā arī citiem apdrošināšanas risinājumiem "IIZI" mājaslapā iizi.lv!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)