Banner 980x90

Oficiāli atklās Ventspils Centra sākumskolas telpas Saules ielā

Jelgava, 26.janv., LETA. 30.janvārī plkst. 13.00 notiks oficiālā Ventspils Centra sākumskolas telpu atklāšana Saules ielā, aģentūru LETA informēja Ventspils Izglītības pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Elīna Klauze.

Pasākumā laikā paredzēta svinīga labiekārtotās skolas un teritorijas atklāšana.

Savukārt 3.februārī plkst.11 izglītības iestādē notiks Atvērto durvju diena, kurā Centra sākumskolas audzēkņu vecāki varēs iepazīties ar telpām ēkā un skolas teritoriju.

Jau vēstīts, ka šonedēļ Ventspils Centra sākumskolas skolēni jau sākuši mācības jaunajās skolas telpās Saules ielā 37, kur iepriekš atradās Ventspils Vakara vidusskola.

Sākotnēji pārcelšanās bija plānota jau no pagājušā gada 1.septembra, taču tā tika atlikta, jo bija ieilguši projektēšanas darbi, un līdz ar to arī būvdarbus nevarēja sākt un pabeigt plānotajā termiņā.

Skolas ēkas renovācijā ieguldīti 1,3 miljoni eiro.

Tāpat ziņots, ka meklējot plašākas telpas Ventspils Centra sākumskolai, to nolemts pārcelt uz bijušās Ventspils Vakara vidusskolas telpām, ko vakarskola nespēja pilnībā noslogot. Bijušās Ventspils Vakara vidusskolas audzēkņi turpina mācības 6.vidusskolā. Savukārt līdzšinējās Centra sākumskolas telpās, kur savulaik jau darbojies bērnudārzs, atkal iecerēts izveidot pirmsskolas izglītības iestādi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)