Banner 980x90

Olimpiskais centrs "Ventspils" par 153 549 eiro iegādājies jaunu ledus mašīnu

Rīga, 30.nov., LETA. Olimpiskais centrs "Ventspils" par 153 549 eiro iegādājies Kanādā ražotu "Zamboni" ledus apstrādes mašīnu, aģentūru LETA informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" mārketinga menedžere Rūta Zvaigzne.

Ar jauno profesionālo tehniku iecerēts būtiski atvieglot kvalitatīva ledus sagatavošanu un uzturēšanu.

"Zamboni "ledus mašīnai ir elektrodzinējs ar diviem elektriskajiem motoriem, ietilpīgas sniega, ledus liešanas un mazgāšanas ūdens tvertnes. Ledus apstrādes mašīna aprīkota ar ledus ēvelēšanas nažiem, birsti apmaļu tīrīšanai, kā arī citām papildiekārtām.

Tuvākajā laikā Ventspilī ieradīsies speciālisti, kas instruēs darbiniekus, kā pareizi izmantot jauno ledus apstrādes mašīnu.

Ledus apstrādes mašīna ir galvenā iekārta olimpiskā centra "Ventspils" ledus halles ledus sagatavošanai, un nodrošina tā uzkopšanu, izejot uz ledus vismaz desmit reizes dienā. Ledus virsmas apstrāde ilgst aptuveni 15 minūtes, noēvelējot nelīdzeno ledus kārtu, savācot liekās ledus daļas un nogludinot tā virsmu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)