Banner 980x90

Padomi, kas palīdzēs izvēlēties dāvanu sievietei

Nav divu vienādu sieviešu, katra no viņām ir unikāla. Tāpēc brīdī, kad nepieciešama dāvana sievietei, vajadzētu mirkli padomāt un atcerēties par dažiem soļiem, kuri palīdzēs izvēlēties īsto dāvanu tieši tai sievietei, ko vēlaties iepriecināt. Tā var būt sieva, draudzene, mamma, meita, kolēģe vai pat priekšniece. Katrā gadījumā dāvanas izvēlei nepieciešama cita pieeja, lai nekļūdītos un nenostādītu neveiklā situācija ne sevi, ne dāvanas saņēmēju.

Padomi, kas palīdzēs izvēlēties dāvanu sievietei

Definējiet, kādas ir jūsu attiecības ar dāvanas saņēmēju
Lai saprastu, kāda veida dāvana sievietei būs piemērota, vispirms ir svarīgi definēt savas attiecības ar viņu. Vai viņa ir mīļotā sieviete? Sieva? Māsa? Kolēģe vai vienkārši paziņa? Nodefinējot savstarpējās attiecības, daži dāvanu veidi automātiski būs vai nebūs piemēroti. Piemēram, ja ar dāvanas saņēmēju ir lietišķas un koleģiālas attiecības, tad skaidrs, ka nedāvināsiet dāvanas, ko varētu pārprast. Piemērotākas būs praktiskas, neitrālas dāvanas, kas var būt noderīgas darba vidē, ikdienā utt.

• Intīmas, romantiskas un personiskas dāvanas — tikai mīļotajai
Noteikti jāatceras, ka romantiskas, intīmas un pat pikantas dāvanas drīkst dāvināt tikai tai sievietei, ar kur saista romantiskas attiecības. Citos gadījumos šādas dāvanas nav pieņemamas, var aizvainot saņēmēju un pat radīt kādus nepatīkamus pārpratumus. 

• Novērtējiet dāvanu karšu ērtības un plašās iespējas
Ļoti noderīga dāvana sievietei, kas ērti būs izmantojama daudzos gadījumos, ir dāvanu karte pakalpojumiem, izklaidēm un piedzīvojumiem. Tāda dāvana derēs gan māsai, gan mammai, gan labākajai draudzenei, pat kolēģei, ja būs izvēlēta īstā dāvanu karte. Dažādas dāvanu kartes ikvienai sievietei atradīsiet dāvanu servisa "Lieliska Dāvana" interneta veikalā.

Dāvanu karte ir ļoti laba izvēle, jo tā ir ērti izmantojama, ērti pasniedzama, saņēmēja to var izmantot, kad vēlas, varbūt pati izvēlēties, kādā veidā iztērēt dāvanu karti.

• Pārāk dārga dāvana nav labais tonis
Labais tonis būtu arī nedāvināt pārāk dārgu dāvanu. Šāda dāvana sievietei var likt justies neveikli, justies parādā un uzlikt par pienākumu atdarīt ar tikpat dārgu dāvanu. Protams, šis ieteikums var neattiekties uz dāvanu mīļotajai sievietei, šajā gadījumā var izvēlēties arī dārgu un īpaši izmeklētu dāvanu. Ja dārgāka dāvana vēl būtu pieļaujama ģimenes un tuvu draugu lokā, tad kolēģu un paziņu lokā noteikti tas nebūs labais tonis, jo liks saņēmējai justies neērti.

• Padomā par viņas hobijiem un nodarbošanos, tas palīdzēs izvēlēties
Vislabāk plašajā iespējamo dāvanu klāstā var palīdzēt orientēties informācija par sievietes hobijiem, interesēm, gaumi, arī profesionālo dzīvi. Tas sniegs gana daudz iedvesmas, lai izvēlētos dāvanu, kas viņai gan patiku, gan patiešām noderētu. Ja īstā un piemērotākā dāvana sievietei ir dārgāka, var iziet no situācijas, apvienojoties ar citiem sveicējiem un dalot izmaksas. Tā droši var apsveikt mammu, māsu vai labu draudzeni.

• Atsakies no dāvanām, kas tikai krās putekļus
Saki "nē" nelietderīgām un nejēdzīgām dāvanām, tādām, kas tikai krās putekļus, kuras noliks uz plaukta vai dziļi atvilktnē. Ja nekas cits neienāk prātā, tad piemērota dāvana sievietei vienmēr būs biļetes uz kādu kultūras pasākumu, kaut kas praktisks, izbaudāms.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)