Banner 980x90

Pagarināta pieteikšanās konkursam "Mums pieder debesis 2014"

Pagarināta pieteikšanās nodibinājuma "Ventspils Augsto tehnoloģiju parks"(VATP) organizētajam konkursam jauniešiem "Mums pieder debesis 2014". Konkursā vēl var paspēt piedalīties līdz piektdienai, 11.aprīlim, plkst. 23.59, izveidojot un iesniedzot video par tēmu "Es-astronauts", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Augsto tehnoloģiju parka Sabiedrisko attiecību speciāliste Madara Grinvalde.

Šogad aprit piektais jubilejas gads, kopš VATP pirmoreiz piedāvāja Latvijas jauniešiem startēt konkursā "Mums pieder debesis". Konkurss ir lieliska iespēja diviem jauniešiem, vecumā no 15 līdz 18 gadiem, izcīnīt iespēju doties uz Amerikas Savienotajām Valstīm (ASV), lai gūtu jaunas zināšanas, neaizmirstamu pieredzi un emocijas starptautiskā kosmosa nometnē jauniešiem International SPACE CAMP® Kosmosa un raķešu centrā, Alabamā (U.S. Space & Rocket Center, Huntsville, Alabama).

Šī gada konkursa tēma ir "Es – astronauts" un, lai piedalītos tajā, jauniešiem ir jāizveido līdz 10 minūšu garš videomateriāls (izmantojot, piemēram, viedtālruņa piedāvātās iespējas), īstenojot visdažādākās radošās idejas par un ap astronauta dzīvi. Reģistrēties dalībai konkursam un iesūtīt savu videomateriālu var līdz 2014.gada 11.aprīlim, plkst. 23.59.

Papildu konkursa Galvenajai balvai organizatori un atbalstītāji nodrošinās veicināšanas balvas par jauniešu aktīvu dalību konkursā "Mums pieder debesis 2014".

Sīkāka informācija, par konkursa darbu atlasi pieejama konkursa nolikumā šeit.
Reģistrācijas anketa pieejama šeit.

Konkursa aktualitātēm var sekot līdzi arī sociālajos tīklos: 

  • draugiem.lv/mumspiederdebesis
  • facebook.com/mumspiederdebesis
  • twitter.com/debesis2014

Konkursu atbalsta: Draugiem.lv, Ventspils Augstskola, Ilustrētā zinātne, Chaula.TV, StarSpace, Skrīveru Saldumi, Aspasia un Kursors.lv.

Konkurss tiek finansēts projekta "Kosmosa tehnoloģiju un pakalpojumu nozares attīstība 2012-2015" ietvaros, kas īstenots ar Eiropas Reģionālā attīstības fonda finansējumu. (Projekta Nr. KAP-2.3.2.3.0/12/01/015, Līguma Nr. L-KAP-12-0006).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)