Banner 980x90

Pārdomātas Ziemassvētku dāvanas Taviem mīļajiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Tuvojas vieni no skaistākajiem svētkiem gadā, taču līdz ar to ir klāt arī laiks, kad jāsteidz saviem mīļajiem gādāt Ziemassvētku dāvanas. Ikviens vēlas dot saviem draugiem un radiem vislabāko, taču ne visiem patīk drūzmēties veikalos kopā ar citiem dāvanu meklētājiem. 

Ar katru gadu palielinās to cilvēku skaits, kas Ziemassvētku dāvanas iegādājas internetā. Taču paliek aktuāls jautājums – ko tieši dāvināt?

Vīriešiem dāvini piedzīvojumus, sievietēm – sevis lutināšanu
Mēs katrs esam personība ar savām interesēm un hobijiem, taču teju visi vairāk novērtējam dāvanas, kas nepārklāsies ar putekļiem. Tāpēc gadījumā, ja nezini, ka Ziemassvētku dāvanas saņēmējam ir nepieciešama kāda konkrēta lieta, drošāk būs, ja sniegsi viņam iespēju izbaudīt ko neaizmirstamu. Vīrieši novērtēs piedzīvojumus, kas liks sirdij sisties ātrāk, piemēram, braucienu ar krosa motociklu vai vučko. Savukārt dāmas būs priecīgas par iespēju atslēgties no ikdienas, palutinot sevi ar SPA rituālu vai īpašu masāžu. Tomēr der atcerēties, ka dažreiz arī sievietes dzīvei vajag "piešaut asumiņu", bet vīriešiem – izbaudīt relaksāciju.

Draugiem dāvini kopā pavadītu laiku
Nav viegli atrast īstās Ziemassvētku dāvanas draugiem, it sevišķi tādas, kas paliktu atmiņā pēc iespējas ilgāk. Labākā dāvana bieži vien ir kopā aizraujoši pavadīts laiks, tāpēc uzdāvini draugiem dāvanu kartes aktivitātēm, ko varat piedzīvot kopā. Iztēlojies, cik jautri gan būtu kopā ar draugiem
- doties slidot, slēpot vai braukt ar snovborda dēli;
- mēģināt atrisināt atjautības uzdevumus piedzīvojumu spēlēs;
- doties braucienā sniega suņu pajūgā.

Vecākiem – prieku un atmiņas
Tavi vecāki un vecvecāki ir veltījuši daudz sava laika un spēka, lai Tu varētu priecāties un piedzīvot skaistus notikumus, tāpēc Ziemassvētki ir īstais laiks, kad vari viņiem dāvināt prieku un patīkamas atmiņas. Sniedz iespēju vecākiem aiziet romantiskās vakariņās, apmeklēt deju kursus vai pavadīt romantiskas brīvdienas laukos. Šādas dāvanas sagādās ne vienu vien prieka mirkli!
Labākie piedzīvojumi atrodami DavanuServiss.lv
Interesantas Ziemassvētku dāvanas otrajai pusītei, draugiem un vecākiem atradīsi DavanuServiss.lv, kas ir lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā. Izvēlēto dāvanu varēsi ērti pasūtīt internetā, bet saņemt
- e-pastā;
- DavanuServiss.lv saliņā kādā no tirdzniecības centriem;
- Latvijas Pasta nodaļā;
- "Statoil" DUS;
- ar kurjeru jebkurā vietā Latvijā.

Turklāt dāvanu kartes iespējams noformēt glītā dāvanu iepakojumā tā, lai Tavas Ziemassvētku dāvanas zem eglītes izskatītos īpaši eleganti.

Ienāc DavanuServiss.lv un atrodi labākās dāvanas saviem mīļajiem!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)