Banner 980x90

Pārventas bibliotēkā uzstāsies mākslinieku no Amsterdamas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No 15. līdz 20.augustam Ventspilī notiek XI Mūsdienu ritma mūzikas festivāls - meistarklases "Ventspils Groove 2016", pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja mūzikas festivāla rīkotāji.

Pirmais festivāla koncerts notiks 18.augustā plkst.19.00 Pārventas Bibliotēka, uzstāsies ģitārists Amsterdamas Konservatorijas mācību spēks Eran Har Even un dziedātāja Sanne Huijbregts apvienībā EvenSanne, kā arī Stephane Escoms ar sagatavotām (preparētām) klavierēm.

Par EvenSanne

The New York Times izslavētā amerikāņu multimāksliniece Becca Stevens par Nīderlandes kolēģiem raksta: "Neaizmirstamas melodijas un pārsteidzošas harmonijas meistarīgi iepītas skaisti veidotās kompozīcijās. Eran Har Even & Sanne Huijbregts, kas apvienojušies projektā EvenSanne ir drosmīgi savas izsmalcinātās mūzikas pasaules apceļotāji".

Par Stephane Escoms

Šis daudzpusīgais franču taustiņinstrumentālists, prestižās Music Academy International profesors piedalījās festivālā "Ventspils Groove 2015" EL3CTRIC TRIO sastāvā. Šogad viņš uzstāsies solo, atskaņojot sava topošā albūma skaņdarbus uz preparētām (sagatavotām) klavierēm. Koncertā dzirdēsim populāru 20to gadu spāņu dziesmu aranžijas.

Festivālu rīko PIKC "Ventspils Mūzikas vidusskola", finansiāli atbalsta VKKF, Valsts kultūrkapitāla fonda mērķprogramma "Latvijas valsts mežu atbalsts kultūras programmām reģionos", Ventspils pilsētas dome.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)