Banner 980x90

Pauls Jonass faniem un mediju pārstāvjiem stāsta par sezonu

Foto: Aldis Rudzītis
Foto: Aldis Rudzītis
Sestdien, 17.oktobrī, pludmales volejbola centrā "Brazīlija" pasaules vicečempions motokrosā MX2 klasē Pauls Jonass līdzjutējiem un mediju pārstāvjiem stāstīja par veiksmīgo sezonu, rādīja izcīnītās balvas, skaidroja motokrosa noslēpumus.

2015.gada pasaules čempionātā motokrosā Pauls Jonass finišēja otrajā vietā, piekāpjoties vienīgi slovēnim Timam Gajseram. 18 gadus vecais Jonass pirmo gadu pārstāvēja KTM rūpnīcas komandu Red Bull KTM Factory Racing.

Jau sezonas otrajā posmā Pauls pirmo reizi Pasaules čempionātā MX2 klasē kāpa uz goda pjedestāla. Pirmajā braucienā Jonass bija ceturtais, otrajā – otrais, kas divu braucienu summā ļāva kāpt uz goda pjedestāla otrā pakāpiena.

Līdz pirmajai uzvarai atsevišķā braucienā bija jāgaida līdz sezonas priekšpēdējam posmam Meksikā. Visu nedēļas nogali Pauls bija stabili ātrākais un arī pirmajā braucienā finišēja pirmais! Diemžēl otrajā braucienā Jonass pieddzīvoja divus kritienus (skaties video) un finišēja 13.vietā.

Saviem faniem Pauls izstāstīja ar ko veikalā nopērkamais motocikls atšķiras no viņa kaujas moča, cik liela uzmanība tiek pievērsta fiziskajai sagatavotībai, kāda ir cīņa ar konkurentiem par pasaules čempiona titulu!

Kopā ar savu menedžeri un Pasaules čempionāta Latvijas Grand Prix rīkotāju Kristeru Serģi, Pauls savus fanus jau tagad aicināja uz Ķegumu - nākamajā sezonā Latvijas posms notiks jau 1.maijā.

Pauls Jonass teica arī lielu paldies saviem atbalstītājiem Latvijā – Kristers Serģis Moto, Latvijas Gāze, Red Bull, ŪSI, Karlo Motors, DUNA, Sportland, SYFORM, Transcom, Liepājas pilsētas domei, Aizputes novada domei un Liepājas bērnu un jaunatnes centram.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)