Banner 980x90

Pie Ventspils domes ēkas veidos Lāčplēša kara ordeņa kavalieru piemiņas vietu

Ventspils, 16.febr., LETA. Pie Ventspils pilsētas domes ēkas šogad plānots izveidot Lāčplēša Kara ordeņa kavalieru piemiņas vietu, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Lai godinātu Lāčplēša Kara ordeņa kavalierus un reizē Latviju valsts simtgades jubilejā, pie Ventspils pilsētas domes ēkas Jūras ielā 36, Ventspilī, labiekārtos apgaismotu piemiņas vietu ar apstrādātu piemiņas akmeni.

Piemiņas akmens iegādi veiks Aizsardzības ministrija, savukārt Ventspils pašvaldība nodrošinās akmens apstrādi, uzstādīšanu un vietas labiekārtošanu. Ventspils domes deputāti šodien domes sēdē atbalstīja 7000 eiro piešķiršanu šai iecerei.

Piemiņas vietas ierīkošanas darbi plānoti šā gada maijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)