Banner 980x90

Piedūmojuma dēļ no Ventspils 6.vidusskolas evakuēti 679 cilvēki

Ventspils, 3.nov., LETA. Neliela ugunsgrēka un piedūmojuma dēļ, kas radies no deguša auduma gabala, šodien no Ventspils 6.vidusskolas evakuēti 679 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Anete Strazdiņa.

Šodien plkst.12.02 VUGD saņēmis izsaukumu uz Ventspils 6.vidusskolu, jo izglītības iestādē bija nostrādājusi automātiskā ugunsgrēka atklāšanas un trauksmes signalizācija. Ugunsdzēsējiem ierodoties notikuma vietā, konstatēts, ka ēkas pagrabstāvā ir neliels piedūmojums no deguša auduma gabala puskvadrātmetra platībā. Atbilstoši rīcībai ugunsgrēka gadījumā, vēl pirms VUGD ierašanās no ēkas tika evakuēti 679 cilvēki. Ugunsgrēks likvidēts plkst.12.24.

VUGD nekomentē iespējamo ugunsgrēka izcelšanās iemeslu, norādot, ka to izmeklē Valsts policija (VP). Portāls "Ventabalss.lv" ziņo, ka pēc neoficiālas informācijas, ugunsgrēks izcēlies no nenodzēsta izsmēķa. Ventspils 6.vidusskolas direktore Valentīna Jankovska, norādot, ka ugunsgrēka iemeslus izmeklē policija, tomēr atzina, ka arī skolas vadībai ir pamats domāt, ka auduma gabals ēkas pagrabstāvā aizdedzies no nenodzēsta izsmēķa. Šajās pagrabstāva telpās atradies algoto pagaidu darbu strādnieks, kurš tur, iespējams, smēķējis.

Mācību process dienas maiņas skolēniem šodien ir atcelts un bērni palaisti mājās, taču vakara maiņas audzēkņiem pēcpusdienā mācības notiks, piebilda direktore.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)