Banner 980x90

Piedzīvojumu parkā jaunas atrakcijas

Ar pirmdienu, 1.jūliju, Piedzīvojumu parkā apmeklētājiem tiek piedāvātas divas jaunas atrakcijas – Tarzāna lēciens un mini peintbols, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja SIA "Olimpiskais centrs "Ventspils" Sporta un mārketinga daļā.

Tarzāna lēciens ir atrakcija ekstrēmu izjūtu cienītājiem. Tarzāna lēcienā apmeklētājs tiek iestiprināts virvē un no platformas ar speciālu iekārtu palaists lēcienā. Tarzāna lēciena virve ir iestiprināta uz divām trosēm starp kokiem 18 m augstumā. Šo ekstrēmo piedāvājumu varēs izmantot jaunieši no 12 gadu vecuma un pieaugušie, kuru svars nepārsniedz 90 kg. Maksa par pakalpojumu ir divi lati.

Mini peintbolu interesenti varēs spēlēt lielajā teltī, tas nozīmē, ka šī izklaide būs pieejama jebkuros laika apstākļos, turklāt nebūs obligāta iepriekšēja pieteikšanās. Otra priekšrocība ir tā, ka mini peitnbolu var spēlēt nelielā cilvēku grupā – sākot no divām personām komandā. Šī peintbola bumbiņas ir nešķīstošas, tās nenotraipīs un nesabojās apģērbu. 

Šī gada maijā Piedzīvojumu parkā tika atklāta jauno atrakciju zona: šobrīd Latvijā vienīgā sintētiskā ledus slidotava, bampermašīnu laukums un bamperlaivu atrakcijas, kā arī tramplīnlaiva un bērnu autoskola.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)