Banner 980x90

Piedzīvojumu parka maratona dalībniekiem pasniegs unikālu stikla balvu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Izcilais Latvijas stikla virtuozs Andrejs Virbulis ir uzsācis Ventspils Piedzīvojumu parka maratona balvu, staltbrieža stikla skulptūru, izgatavošanu, kas tiks pasniegta maratona, pusmaratona, 10,55 km un 5,3 km distanču pirmo sešu vietu ieguvējiem.

Kā pilsētas informācijas portālam Ventspils24.lv pastāstīja Ventspils Maratona kluba pārstāvis Andris Valerts, šī balva simboliski sasaucas ar skrējiena starta un finiša vietas - Piedzīvojumu parka, kalna virsotnē redzamo staltbrieža skulptūru, kas veltīta staltbriežu savvaļas populācijas mērķtiecīgas atjaunošanas Latvijas teritorijā simtgadei.

Bez mākslinieciski vērtīgās dāvanas paredzētas arī naudas balvas. Kā katru gadu 700 eiro naudas balva, kuru piešķir uzņēmums "VK Tranzīts", paredzēta trases rekorda labotājiem pusmaratona distancē, kas vīriešiem ir 1 stunda 5 minūtes 28 sekundes un sievietēm 1 stunda 12 minūtes 21 sekunde.

Savukārt Ventspils uzņēmums "BIO Venta" ar 500 eiro naudas balvu apbalvos pusmaratona distances Latvijas rekorda labotājus sieviešu un vīriešu konkurencē. Nākamajā gadā plānots, ka šīs naudas balvas tiks piešķirtas maratona distances skrējējiem.

Kā jau zināms, ar Ventspils pilsētas pašvaldības atbalstu Ventspils Piedzīvojumu parka maratons startēs 19.jūnijā un tajā paredzams liels dalībnieku skaits. Ventspils būs trešā Latvijas pilsēta aiz Rīgas un Valmieras, kurā notiks maratons. Bez maratona 42,195 km distances tradicionālie skrējieni notiks arī 21,0495km, 10.55km un 5.3km distancēs. Bērnu skrējieni 300m, 600m un 1000m distancēs notiks sestdien, 18.jūnijā.

Sīkāka informācija atrodama mājas lapā www.ventspils-maratons.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)