Banner 980x90

Piejūras brīvdabas muzejā apskatāma īrisu izstāde

No 10.jūnija līdz 15.jūnijam Ventspilī, Piejūras brīvdabas muzejā var apskatīt īrisu ziedu izstādi. Lielziedu īrisi šogad atvērušies ātrāk un arī izstāde Piejūras brīvdabas muzejā atvērusies kopā ar īrisiem un to jau var apskatīt, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils muzejā.

Piejūras brīvdabas muzeja dzirnavās no 10. līdz 15.jūnijam var apskatīt īrisu ziedu izstādi, ko sadarbībā ar muzeju ik gadu piedāvā kolekcionāre Aiga Felš- Milberga. Šogad A. Felš -Milbergas dārzā uzziedējušas vairāk nekā 60 augsto lielziedu bārdaino īrisu šķirnes, bet kopumā dārzā aug aptuveni 170 dažādas augsto lielziedu īrisu šķirnes. Izstādes laikā varēs arī atsevišķu šķirņu stādus iegādāties, bet citus pasūtīt pēc kataloga.

Ieeja: 1,40 eiro vai 1 eiro + 40 venti; skolēniem, studentiem, pensionāriem - 0,60 eiro vai 0,30 eiro + 30 venti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)