Banner 980x90

Piejūras brīvdabas muzejā svinēs Lieldienas

Svētdien, 20.aprīlī, no plkst. 12.00 līdz 16.30 visi tiek gaidīti Ventspils Piejūras brīvdabas muzejā uz Lieldienu svinībām! Jau dienas vidū, tūlīt pēc svētku brokastīm, ir jāpaņem dažas visskaistākās kaujās uzvarējušās olas un žigli jādodas uz Piejūras brīvdabas muzeju, kur varēs gan šūpoties, gan piedalīties Saulaināko olu konkursā, gan ripināt pa renēm, gan meklēt visos muzeja četros hektāros īpaši noslēptās olas, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils muzejā.

Tikmēr saulainās Lieldienas pretī saulei vadīs dzeltens un košs Cālis, kura ziņā būs ne tikai guļošās saulītes modināšana, bet arī citu putnu dzīšana – "Juku, juku sīki putni" un pat "Zvaigžņu lietus" muzikālā dalība. Izstāde būs ne tikai olām, bet arī vēl vienam svētku simbolam- trušiem.

Visā Piejūras brīvdabas muzeja teritorijā notiks lieliskas spēles, kā arī darbnīcas, kurās varēs radīt pat savu (pārnēsājamo) Saules pulksteni. Mazbānītis arī laidīsies riņka dancī un kursēs no plkst. 12.00 līdz 15.00 Riņka līnijā, bet plkst. 15.00 notiks viens brauciens līdz Kalna stacijai.

Saulainajās Lieldienās piedalās: grupa "Zvaigžņu lietus", folkloras kopa "Rotaļnieks", Centra pamatskolas vokāli instrumentālā grupa "Jautrie draugi", Ieva Bistrova un visi smaidīgie muzeja darbinieki.

Studentiem, skolēniem, pensionāriem ieejas maksa 0,60 eiro (LVL 0.42); pieaugušajiem - 1,40 eiro (LVL 0.98), ģimenes biļete - 2,80 eiro (LVL 1.97),

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)