Banner 980x90

Populāras estrādes dziesmas jauniešu konkursā "Aprīļa balsis"

Šonedēļ Ventspils Jaunrades namā norisinājās konkursa "Aprīļa balsis" pirmā kārta, kuras laikā 20 jaunieši vecumā no 14 līdz 19 gadiem rādīja savus vokālos talantus, izdziedot dažādas populāras dziesmas, pilsētas informācijas portālu Ventspils24.lv informēja Ventspils Jaunrades nama direktore Daiga Silarāja.

Konkurss tiek organizēts COMENIUS Regio partnerības programmas projekta "Galvenās kompetences saskaņā ar Eiropas atsauces sistēmu un vietējo pašvaldību loma" ietvaros. Katrs dalībnieks uzstājās ar divām dziesmām, kuras varēja brīvi izvēlēties. Nebija ierobežots nedz dziesmas stils, nedz valoda.

Konkursa dalībniece no Ventspils Tehnikuma Kristīne Līberga pamato, kāpēc piedalījās konkursā: "Dziedu, jo patīk ar savu balsi un izpildījumu radīt skatītājiem tādas emocijas kā prieku, sajūsmu, pārdomas. Konkursā dziedāju divas dziesmas – Eric Saade dziesmu "Man Boy", kā arī ļoti populāro latviešu dziesmu "Ziemeļvējā". Lai sagatavotu savu priekšnesumu, vairākas nedēļas trenējos izdziedāt izvēlētos skaņdarbus un pilnveidot to skanējumu".

Pēc pirmās kārtas tika noskaidroti tie labākie jaunieši, kas piedalīsies finālā un cīnīsies par konkursa labākā dziedātāja titulu, kā arī par skatītāju simpātiju balvu.

Konkursa uzvarētāji tiks noskaidroti piektdien, 19.aprīlī plkst.18.00 Ventspils Jaunrades nama Lielajā zālē, kad uz labāko dziedātāju priekšnesumiem tiek aicināti ventspilnieki, kuriem būs iespēja noslēgt kārtējo darba nedēļu ar emocionāla koncerta noklausīšanos.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)