Banner 980x90

Projekti no Kurzemes un Vidzemes iegūst finansējumu vairāk nekā EUR 9 000 apmērā savu ideju realizācijai

 /></a><br />
Labdarības iniciatīvas LabieDarbi.lv jūlija balsojuma konkursa ietvaros finansējumu savu mērķu realizācijai vairāk nekā EUR 9 000 apmērā ar SMScredit.lv atbalstu saņēma Liepājas koris

Kora "INTIS" pārstāve Simona Šteingolde par dalību projektu konkursā stāsta: "Šāda veida projektā piedalījos pirmo reizi un varu teikt tikai vienu – sajūtas ir brīnišķīgas! Piesakot mūsu kori projektu konkursa LabieDarbi.lv, mums visiem bija viens vienots mērķis, kas arī padara šo projekta īstenošanas, balsu piesaistīšanas procesu par vienreizēju un reizē tik vienojošu. Viennozīmīgi tas palīdzēja arī saliedēt mūsu kolektīvu, jo, ja mērķi grib sasniegt, tas izdarāms tikai kopā." 

Savukārt projekta "Mazi ķipari lielajā spēlē" pārstāvji par iegūto uzvaru saka: "Sajūtas ir kolosālas! Cerība jau ir vienmēr, citādi nav jēgas ko darīt, tomēr, apskatot konkurentu sarakstu, sākumā uzvara  likās maz ticama. Mēs necentāmies par katru cenu uzvarēt, un tas laikam arī nebija iespējams. Mēs pragmātiski centāmies noturēties otrajā vietā, kas arī veiksmīgi izdevās. Prieks ir milzīgs! Un Gulbenes futbola arēna varēs lepoties ar LabieDarbi.lv logo!" 


LabieDarbi.lv finansējumu ieguvušo projektu arhīvs pieejams – Rīga, Vidzeme, Kurzeme, Latgale un Zemgale.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)