Banner 980x90

"100 darbos Latvijai" apvienojas bērni un uzņēmēji

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijas simtgadei veltītajā vides iniciatīvā "100 darbi Latvijai" pieteikti jau 83 vides darbi, no tiem 46 ir procesā, 37 - paveikti. Tos veic gan individuāli novadu iedzīvotāji, gan pašvaldības. Šobrīd darbu veicēji ir uzsākuši apvienoties, liekot kopā idejas, darba rokas un katram pieejamos resursus. Dažādu paaudžu cilvēki, mākslinieki un sportisti, skolēni un uzņēmēji, sadarbojoties un iedvesmojot viens otru, pamazām izdaiļo un labiekārto dažādas vietas un objektus Latvijā, pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informē "100 darbi Latvijai" koordinatoreLīga Ivanova.

Tā 20.aprīlī reģionālajā atkritumu apsaimniekošanas centrā "Daibe" kopīgā pasākumā pulcējās Amatas novada Spāres internātpamatskolas audzēkņi, uzņēmumu "Getz Nordic" un "ZAAO" darbinieki, lai Dabas aizsardzības pārvaldes eksperta vadībā izzinātu koku augšanu, iestādītu 150 jaunas egles un izvietotu putnu būrīšus, kas pašu bērnu rokām darināti darbmācības stundās. Pēcpusdienu vēl interesantāku darīja ārsta - fitoterapeita Artūra Tereško klātbūtne, kurš mācīja bērnus ievākt egļu jaunos dzinumus un pagatavot no tiem veselības tēju.

Uzzināt par visiem labajiem vides darbiem un savu darbu pieteikt var projekta mājas lapā www.100darbilatvijai.lv.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)